Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Hermansson vs Strickland 6-2-2022

Ponturi UFC Hermansson vs Strickland 6-2-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat. Ai și o cotă 3 în articol.
Hermansson - Strickland
February 06,2022
03:30

Pentru Ngannou – Gane am fost singurii care au anticipat, nu doar cât va dura lupta, dar și marea surpriză pregătită de campionul greilor (citește aici), și am încheiat cu cu 3 ponturi corecte din 4. Vrem mai mult profit pentru acest week-end!

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Night Hermansson vs Strickland, din Las Vegas, vine cu 13 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 7 lupte, este programat să înceapă duminică la ora 01:00 AM, în timp ce main card-ul, cu 6 confruntări, la ora 3:30 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 5:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei. Pentru Main Card poți să te uiți pe ProX, începând cu ora 3.30, dar și pe platforma voyo.ro

Ponturi UFC Punahele Soriano vs Nick Maximov

Nick Maximov (7-0 MMA, 1-0 UFC) este neînvins și se antrenează cu frații Diaz, în Stockton.

Asta vorbește despre stilul și abordarea luptelor, adică orientate spre spectacol și nu neapărat tactic foarte orientat.

Ponturi UFC Punahele Soriano vs. Nick Maximov

Maximov este dur și, chiar dacă pleacă cu șansa a doua, pare foarte greu de învins în prima repriza – în același timp forța lui de KO s-ar putea să nu fie suficientă în primele 5 minute.

Maximov are potențial pentru a realiza surpriza, însă 2.60 nu mi se pare acoperitoare – o cotă 3 ar fi fost de atacat.

Punahele Soriano (8-1 MMA) a avut o serie de 8 victorii consecutive, dar în ultima confruntare a fost surprins de Brandon Allen și a pierdut la decizie.

Soriano este recunoscut pentru victorii în primele minute, dar cred ca va fi mult mai precaut la început, încercând să păstreze distanța, să-și găsească ritmul și abia apoi să forțeze victoria.

De  accea, mizez pe Peste 1,5 runde cotă 1,60 de la 888sport, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Va merge până la capăt cotă 2.25 de la 888sport

Ponturi UFC Main Event: Jack Hermansson vs Sean Strickland

Jack Hermansson (SWE) este un veteran, cu 28 de lupte MMA (22-6) și s-a remarcat printr-un nivel extrem de ridicat la sol.

Hermansson este outsider, chiar dacă vine după o victorie în fața lui Edmen Shahbazyan – însă succesul său la puncte nu a convins.

Ponturi UFC Jack Hermansson vs Sean Strickland

Hermansson va încerca să ducă lupta la sol, dar îi va fi foarte greu în fața lui Strickland (SUA), unul dintre cei mai talentați luptători de la ”mijlocie”.

Strickland a lipsit doi ani din pricina unui accident rutier, dar de când s-a întors în 2020, a câștigat pe linie (4 victorii) cu adversari din ce în ce mai buni, culminând cu decizia clară în fața lui Uriah Hall.

Strickland este bun peste tot și va fi foarte greu de învins înainte de limită, chiar dacă Hermansson îl va duce la sol.

Americanul își copleșește adversarii cu volum de lovituri și cred că asta va face și duminică dimineața.

De aceea, mizez pe Peste 4,5 runde cotă 1,87 de la 888sport, în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Victorie Strickland prin decizie, cotă 2.85 de la 888sport.

VIDEO / UFC Fight Night – Jairzinho Rozenstruik vs. Ciryl Gane

Joaca aceste ponturi la 888sport cu 500 RON bonus.

Plasează pariul