Pariuri sportive

Ponturi UFC Gane vs Tuivasa 3-09-2022

Ponturi UFC Gane vs Tuivasa 3-09-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.


Betano logo
Stirea Zilei

Gane - Tuivasa

Ponturi UFC Gane vs Tuivasa 3-09-2022

Septembrie 03, 2022

5:37 pm EET

UFC Paris și ciocnirea greilor Gane vs Tuivasa!  4 ponturi MMA, cine transmite și la ce oră

Sâmbătă seara avem o gală la o oră foarte bună (19:00), dar mai ales cu lupte care ne vor oferi câteva șanse grozave de profit.

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă seara (3 septembrie), de la ora 19:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 21:00.

Ponturi UFC Charles Jourdain vs Nathaniel Wood

Wood pleacă cu șansa a doua, dar este un luptător extrem de durabil – în 5 din ultimele 6 a ajuns la decizie sau în runda a treia, ceea ce este un indiciu puternic și pentru sâmbătă seara.

Meciul este la categoria pană (Featherweight) și este de așteptat să avem parte de mult volum și mai puține lovituri grele.

Jourdain (13-5) este spectaculos, dar a cam dat de greu în ultima perioadă – vine după o înfrângere la puncte cu Shane Burgos în iulie.

Jourdain nu a pierdut niciodată prin KO sau TK0 și, deși are o înfrângere prin tehnică articulară, Wood nu prezintă un mare pericol la sol.

De aceea, recomand Peste 2.5 runde cotă 1.65 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Charles Jourdain și pe 1,5 runde cotă 2.25 de la Betano.

Ponturi UFC Main event: Cyril Gane vs Tai Tuivasa

Tuivasa pleacă dintr-o cotă nu de outsider, ci de om fătă șanse – demult nu am mai avut într-un main even, o cotă de neîncredere atât de mare într-unul dintre lutptători.

Tuivasa are o doză de nebunie, bărbie de granit și o forță fantastică – Gane îi va acorda cred tot respectul necesar.

Gane a fost extrem de aproape să-i ia titlul lui Ngannou, însă a fost dus la sol în ultimele două runde – aici nu e într-un asemenea pericol – Tuivasa nu duce pe nimeni la sol, deși cred că ar trebui totuși să încerce.

Cred cu tărie în Peste 1,5 runde la cotă de 1.45 de la Betano, iar pentru valoare consider că Victorie Gane și peste 1,5 runde de la Betano are toată logica și acoperirea.

VIDEO / Ciryl Gane vs Junior dos Santos | FREE FIGHT | UFC Paris


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri