Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Gane vs Tuivasa 3-09-2022

Ponturi UFC Gane vs Tuivasa 3-09-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Gane - Tuivasa
September 03,2022
21:00

UFC Paris și ciocnirea greilor Gane vs Tuivasa!  4 ponturi MMA, cine transmite și la ce oră

Sâmbătă seara avem o gală la o oră foarte bună (19:00), dar mai ales cu lupte care ne vor oferi câteva șanse grozave de profit.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă seara (3 septembrie), de la ora 19:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 21:00.

Ponturi UFC Charles Jourdain vs Nathaniel Wood

Wood pleacă cu șansa a doua, dar este un luptător extrem de durabil – în 5 din ultimele 6 a ajuns la decizie sau în runda a treia, ceea ce este un indiciu puternic și pentru sâmbătă seara.

Charles Jourdain vs. Nathaniel Wood

Meciul este la categoria pană (Featherweight) și este de așteptat să avem parte de mult volum și mai puține lovituri grele.

Jourdain (13-5) este spectaculos, dar a cam dat de greu în ultima perioadă – vine după o înfrângere la puncte cu Shane Burgos în iulie.

Jourdain nu a pierdut niciodată prin KO sau TK0 și, deși are o înfrângere prin tehnică articulară, Wood nu prezintă un mare pericol la sol.

De aceea, recomand Peste 2.5 runde cotă 1.65 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Charles Jourdain și pe 1,5 runde cotă 2.25 de la Betano.

Ponturi UFC Main event: Cyril Gane vs Tai Tuivasa

Tuivasa pleacă dintr-o cotă nu de outsider, ci de om fătă șanse – demult nu am mai avut într-un main even, o cotă de neîncredere atât de mare într-unul dintre lutptători.

Cyril Gane vs. Tai Tuivasa

Tuivasa are o doză de nebunie, bărbie de granit și o forță fantastică – Gane îi va acorda cred tot respectul necesar.

Gane a fost extrem de aproape să-i ia titlul lui Ngannou, însă a fost dus la sol în ultimele două runde – aici nu e într-un asemenea pericol – Tuivasa nu duce pe nimeni la sol, deși cred că ar trebui totuși să încerce.

Cred cu tărie în Peste 1,5 runde la cotă de 1.45 de la Betano, iar pentru valoare consider că Victorie Gane și peste 1,5 runde de la Betano are toată logica și acoperirea.

VIDEO / Ciryl Gane vs Junior dos Santos | FREE FIGHT | UFC Paris

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul