Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Dos Anjos vs Fiziev 10-07-2022

Ponturi UFC Dos Anjos vs Fiziev 10-07-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Dos Anjos vs Fiziev
July 10,2022
04:00

Ies scântei la UFC: Dos Anjos vs Fiziev!  4 ponturi MMA, cine transmite și la ce oră

Duminica trecut ai avut 5 ponturi MMA din 5 corecte!, vezi aici cotele date de ponturi-bune.ro, iar acum urmează gala UFC Dos Anjos vs Fiziev.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe trei carduri: 6 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (10 iulie), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 4:00 AM.

Ponturi UFC Said Nurmagomedov vs. Silva de Andrade

Vărul lui Khabib, Said, nu propune totuși același stil, pentru că Said are un ”kick box” de bună calitate, dincolo de calitățile la sol tradiționale.

Said este exploziv și riscă mai mult, cu ultimele lui 3 victorii obținute în prima rundă – ar putea fi un indiciu înșelător, având în vedere adversarul.

Said Nurmagomedov vs Silva de Andrade

De Andrade este super-pregătit la sol (centură neagră BJJ) și are doar 4 înfrângeri în 33 de lupte.

Nurmagomedov e favorit, dar cred că trebuie să o ia pe calea sigură, metodică.

De aceea, recomand Peste 1,5 runde cotă 1.55 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 2,5 runde de la Betano, cotă 2.00

Ponturi UFC main event: Rafael dos Anjos vs Rafael Fiziev

Ar putea fi unul dintre cele mai interesante main event-uri din ultima vreme: dos Anjos nu doar că nu e favorit, dar este un outsider masiv (exagerată cotă de neîncredere 2.77)

Fiziev este un expert la lupta în picioare – are un palmares impresionant în kick box (39-8) și doar o înfrângere în MMA (11-1).

Rafael dos Anjos vs Rafael Fiziev

Fiziev nu a avut în față până acum un adversar cu știința luptei la sol ca cea a lui dos Anjos și cred că asta va influența mult felul în care va arăta lupta – toate tehnicile spectaculoase de picioare ale lui Fiziev îl vor pune în pericol să fie dus la sol.

În plus, RDA vine după două victorii la puncte și, în total, după 4 meciuri (pierdute sau câștigate) ce au ajuns la decizie.

De aceea, recomand Peste 3,5 runde cotă 1.50 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand un solist-surpriză cu încredere: Victorie Dos Anjos cotă 2.77 de la Betano

VIDEO / Rafael dos Anjos vs Paul Felder | FREE FIGHT | Vegas 58

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul