Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Dern vs Yan 2-10-2022

Ponturi UFC Dern vs Yan 2-10-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Dern - Yan
October 02,2022
04:00

Ponturi UFC Dern vs Yan 2-10-2022. Cine transmite și la ce oră

Sâmbătă spre duminică UFC se întoarce în Las Vegas, în Apex Center, unde în main event ne așteaptă o ciocnire a fetelor: Mackenzie Dern împotriva chineozoaicei Yan Xiaonan – oportunități de profit pe bilet!

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pasionații de MMA au 13 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 04:00.

Ponturi UFC Francisco Trinaldo vs Randy Brown

Francisco Trinaldo este cel mai în vârstă luptător din UFC în acest moment (44 de ani), dar asta se leagă de durabilitatea și de versatilitatea lui.

Francisco Trinaldo vs. Randy Brown

Trinaldo vine chiar după două victorii, ambele la decizie, și are 5 succese în ultimele 6 confruntări – singura înfrângerere în această serie a fost la decizie cu Salikhov.

Trinaldo are o cotă mică de încredere la victorie, dar diferența dintre el și Brown nu cred că va fi atât de mare – se ivește o oportunitate!

Brown vine după 3 victorii consecutive, ultimele două nespectaculoase, la puncte și nu a mai pierdut de la KO-ul suferit în 2020 la Vicente Luque.

Brown este favorit detașat, dar cred că va avea dificultăți majore să se impună reped.

De aceea, recomand cu mare încredere Peste 1.5 runde cotă 1.35 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand peste 2,5 runde cotă 1.70 de  la Betano.

Ponturi UFC Mackenzie Dern vs Yan Xiaonan

Xiaonan vine după două înfrângeri consecutive și contractul ei cu UFC este în pericol – aproape sigur va fi îndepărtată din rooster dacă va pierde cu Dern.

Lupta este programată pentru 5 runde și asta iarăși nu va funcționa în favoarea chinezoaicei.

Mackenzie Dern vs. Yan Xiaonan

Dern este expertă în lupta la sol și va avea timp să-și folosească toate trucurile pentru a câștiga înainte de limită, fără să se grăbească.

Cred cu tărie în Victorie Mackenzie și peste 0,5 runde cotă 1.60, în timp ce pentru mai multă valoare îți recomand Victorie Mackenzie prin KO, TKO sau Submission cotă 1.95 de la Betano.

VIDEO / Mackenzie Dern vs Nina Nunes | FREE FIGHT | UFC Vegas 61

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul