Pariuri sportive

Ponturi UFC Covington vs Masvidal 6-3-2022

Ponturi UFC Covington vs Masvidal 6-3-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.


Betano logo
Stirea Zilei

Covington - Masvidal

Ponturi UFC Covington vs Masvidal 6-3-2022

Martie 06, 2022

7:13 pm EEST

Scoatem ponturi din ”cușcă” la UFC 272: Covington vs Masvidal. Românul Negumereanu luptă și el!

Săptămâna trecută am făcut ce am zis: am dat 4 ponturi din 4 corecte, vezi aici, inclusiv cotă de 3.50 bifată! Urmează mega-ciocnire de la UFC 272: Covington vs Masvidal, de la T-Mobile, Nevada, unde va lupta și românul Nicolae Negumereanu, la semi-grea.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (6 martie), de la ora 01:30 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 4:00 AM.

Ponturi UFC Featherweight: Edson Barbosa vs Bryce Mitchell

Barbosa, un adevărat veteran, un super-striker, vine după ce a pierdut prin KO împotriva lui Chikadze în august anul trecut – nu va fi în pericol de un asemenea tip acum, ceea ce face această luptă propice din punctul meu de vedere.

Cu patru înfrângeri din ultimele 6, Barbosa știe ca devenit un fel de paznic al diviziei – dacă vrei să lupți pentru titlu, trebuie să treci de el.

Iar Barbosa, pentru a rămâne relevant nu trebuie să se facă de râs și să dispară din cușcă ușor.

Adversarul său, Bryce Mitchell (14-0), cu 4 victorii în UFC (3 la decizie), este fantastic la sol: nu a învins pe nimeni prin KO sau TKO și nu va încerca asta nici cu Barbosa.

Procedeele de BJJ sunt însă fantastice, însă Barbosa este brazilian și, chiar dacă este striker, e greu de păcălit.

Anticipez o luptă de durată (singurul risc fiind forța de KO a lui Barbosa), pentru că Mitchell are capacitatea de a își duce adversarul la sol și de al ține acolo.

Mizez așadar cu încredere (3-5 unități) pe Peste 1,5 runde cotă 1.50 de la Betano, iar pentru riscul asumat recomand Victorie Mitchell prin decizie sau decizie tehnică cotă 3.00 de la Betano.

Ponturi UFC main event: Colby Covington vs Jorge Masvidal

Din cei mai buni prieteni, colegi de apartament și de echipă au devenit cei mai mari dușmani – o luptă care poate să se termine oricum, în ciuda cotelor ce-l dau favorit detașat pe Covington.

Masvidal este exploziv și poate să câștige lupta cu o singură lovitură – este suficient de ”loco” să încerce orice, de la flying knee la lovituri ilegale (mă aștept să fie o problemă – deși nimeni nu vorbește despre asta – pe încercările de ducere la sol ale lui Covington, adică lovituri la ceafă).

Masivdal nu cred că poate câștiga la puncte, dar poate să reziste până la final – ăsta este punctul de plecare.

Colby este un fantastic practicant de lupte libere, cu cardio incredibil și va încerca să facă exact asta și repede.

Cred cu tărie că știe exact cu cine are de a face și nu va risca nimic în prima rundă din cele cinci programate, așa că deși cota este mică, siguranța este mare: Peste 1,5 runde cotă 1.25 de la Betano.

Pentru riscul asumat vă ofer ce cred că este logic să se întâmple în 9 din 10 confruntări dintre cei doi: Covington și peste 3,5 runde, cotă 1.95.

Extra-bet pentru fanii lui Masvidal: Valoarea pe care o găsesc în Victorie Masvidal și sub 3,5 cotă 8.95 mi se pare incredibil de ofertantă.

VIDEO / UFC 272 Free Fight: Covington vs Tyron Woodley


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri