Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Chimaev vs Diaz 11-09-2022

Ponturi UFC Chimaev vs Diaz 11-09-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Chimaev - Diaz
September 11,2022
05:00

Ponturi UFC Chimaev vs Diaz 11-09-2022. Cine transmite și la ce oră

Week-end-ul trecut ai avut 3 ponturi MMA din 4 corecte, vezi aici cotele, iar acum urmează gala UFC 279, cu mega-luptă dintre Khamzat Chimaev și Nate Diaz.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (11 septembrie 2022), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Ponturi Li Jingliang Li Jingliang vs Tony Ferguson

Sunt multe lucruri care au dus la această cotă dezarmantă în dreptul lui Tony Ferguson: 4 înfrângeri consecutive, 3 dintre ele înainte de limită, un KO oribil încasat în cea mai recentă confruntare și, nu în ultimul rând faptul că această luptă se va organiza la welterweight.

Li Jingliang Li Jingliang vs. Tony Ferguson

Dar Jingliang are un stil de luptă care poate să ne ofere o șansă bună de profit – nu va putea să treacă peste Tony Ferguson cu ușurință, va avea nevoie de timp.

Tony va fi dus la sol, aproape sigur, dar Li nu poate să grăbească lucrurile, pentru că ar putea să fie prins în tehnici articulare periculoase.

De aceea, recomand Li Jingliang și peste 0,5 runde cotă 1.50 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 2,5 runde de la Betano, cotă 2.05 de la Betano.

Ponturi UFC main event: Khamzat Chimaev vs Nate Diaz

De când luptă în UFC, Diaz nu a fost creditat cu mai puține șanse de bookmakeri decât acum.

Diaz are 37 de ani și a acceptat această luptă pentru că era ultima din contract și vrea ”libertatea”.

Khamzat Chimaev vs. Nate Diaz

Nick, fratele său, a făcut același lucru când a acceptat să revină după o pauză îndelungată, pentru confruntarea cu Lawler – să nu ne mire dacă Diaz nu plănuiește același tip de ”exit”.

De aceea cred că această confruntare este atât de periculoasă, nu pentru că nu știm încotro s-ar îndrepta lucrurile în mod norma, ci pentru că Diaz Team s-ar putea să aibă planuri ascunse.

Cred însă că oricum ar fi sunt șanse foarte mari să nu vedem startul reprizei a doua, de aceea recomand cu încredere Victorie Chimaev și sub 3,5 runde cotă 1.52, în timp ce pentru mai multă valoare recomand Victorie Chimaev și sub 2.5 runde cotă 1.80 de la Betano

VIDEO / Khamzat Chimaev vs Gilbert Burns | FREE FIGHT | UFC 279

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul