Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Chimaev - Holland 11-09-2022

Ponturi UFC Chimaev - Holland 11-09-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Chimaev - Holland
September 11,2022
05:00

Ponturi UFC Chimaev – Holland 11-09-2022. Cine transmite și la ce oră

Week-end-ul trecut ai avut 3 ponturi MMA din 4 corecte, vezi aici cotele, iar acum urmează gala UFC 279, cu lupta dintre Nate Diaz si Tony Ferguson, după un mega-scandal la cântar.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (11 septembrie 2022), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Analiză main event Khamzat Chimaev vs. Kevin Holland

Chimaev aproape că a dus la anularea întregului eveniment: a declanșat două bătăi backstage, care au anulat conferința de presă (unic în istoria UFC) și una dintre altercații a fost chiar cu Kevin Holland.

Khamzat Chimaev vs. Kevin Holland

Chimaev a ratat apoi cântarul oficial pentru main event și Diaz a refuzat să-l mai accepte în confruntare așa că a pierdut o sumă uriașă de bani, dar a primit un nou adversar: chiar pe Kevin Holland. ”Big Mouth” putea să nu accepte confruntarea cu Chimaev și să rămână la adversarul inițial, Rodriguez, însă Holland a avut mereu tupeu.

Nu are însă și wrestling și cred că va ajunge la sol ca o păpușă, scuturat și aruncat dintr-o parte în alta.
De aceea, recomand cu mare încredere Meciul nu va ajunge la capătul rundelor cotă 1,36 de la Betano, iar pentru mai multă valoare cu doză ridicată de încredere, Sub 1,5 runde, cotă 2.15 de la Betano.

Analiză main event Nate Diaz vs. Tony Ferguson

Tony Ferguson are probleme: 4 înfrângeri consecutive, 3 dintre ele înainte de limită, un KO oribil încasat în cea mai recentă confruntare și, nu în ultimul rând faptul că această luptă se va organiza la welterweight.

Diaz are 37 de ani și a acceptat această luptă pentru că era ultima din contract și vrea ”libertatea”.

Nate Diaz vs. Tony Ferguson

Inițial, Diaz era programat în main-event cu Chimaev, care însă nici măcar nu a încercat să intre în greutate, ratând cântarul ca la amatori, cu aproape 2,5 kg.

Pentru Diaz lupta cu Tony Ferguson înseamnă o șansă să iasă din UFC amplificându-și aura de super star.

Și cred că vom avea un război, de aceea, recomand Peste 2,5 runde, cotă 1.50 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Meciul va ajunge la capătul celor 5 runde cotă 2.00.

VIDEO / Khamzat Chimaev vs Gilbert Burns | FREE FIGHT | UFC 279

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul