Pariuri sportive

Ponturi UFC Cannonier vs Strickland 18-12-2022

Ponturi UFC Cannonier vs Strickland 18-12-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.


Betano logo
Stirea Zilei

Cannonier - Strickland

Ponturi UFC Cannonier vs Strickland 18-12-2022

Decembrie 18, 2022

6:38 pm EEST

Ponturi MMA pentru UFC Cannoinier vs Strickland  – nu scapă nimeni de bătaie!

Sâmbătă spre duminică, UFC se întoarce în Las Vegas, în Apex Center, pentru un super-card al ”strikeri-lor”, cu Jared Cannonier vs. Sean Strickland în main event.

Pasionații de  MMA au 13 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 00:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 02:00.

Ponturi UFC: Drew Dober vs Bobby Green

Cred că această luptă este candidata perfectă la ”fight of the night”, și pentru că avem două abordări diferite în cușcă, dar și pentru că ambii sunt deosebit de durabili.

Green pleacă (iarăși) cu șansa a doua, pentru că are în față un specialist la sol, căruia îi place totuși mai mult să stea la bătaie – poate fi foarte periculos pentru el.

Bobby Green are printre cele mai bune ”mâini” din UFC – rapid, cu forță de KO, cu timeing aproape perfect – va fi favorit la lupta în picioare.

Dacă Dober nu va iniția clinch-uri se va aprinde ca un brad de Crăciun, pentru că Green lovește în serii lungi și precise.

Cred însă că va fi o luptă de durată – Dober nu a fost făcut decât o singură dată KO în 37 de lupte!

De aceea, recomand Peste 1.5 runde cotă 1.35 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Meciul ajunge la capătul tuturor rundelor.

Ponturi UFC: Jared Cannonier vs Sean Strickland

Strickland vine după ce i s-a ”luat lumina” șocant de repede cu Alex Pereira, între timp devenit campion al categoriei după ce l-a făcut TKO și pe Israel Adesanya – dar asta cred că asta nu se poate repeta cu Jared.

Strickland este unul dintre cei mai talentați strikeri din divizie, greu de dus la sol – sol pe care Cannonier îl va viza aproape sigur.

Cannonier este un wrestler cu forță de KO și cred că nu va ocoli această cale spre victorie – mai ales că are la dispoziție 5 runde, dar trebuie să fie răbdător.

Lupta poate fi a oricui, dar mă îndoiesc că va fi una fulger.

De aceea, recomand cu mare încredere Peste 1.5 runde cotă 1.30 de la Betano (6 unități), iar pentru mai multă valoare îți recomand peste 3,5 runde cotă 1.60 de  la Betano (2 unități).

(*împarte suma disponibilă în contul de pariere la 50 sau 100 și rezultatul va reprezenta 1 unitate. Dacă ai 1000 RON / 50 = 20 RON per unitate)

VIDEO / Sean Strickland vs Brendan Allen | FREE FIGHT | UFC Vegas 66


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri