Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Blaydes vs Aspinall 23-07-2022

Ponturi UFC Blaydes vs Aspinall 23-07-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Blaydes - Aspinall
July 23,2022
21:00

Cote bune la gala UFC Londra!  4 ponturi MMA, cine transmite și la ce oră

Sâmbătă seara avem o gală la o ora accesibilă, dar mai ales cu lupte care ne vor oferi câteva oportunități excelente de profit.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă seara (23 iulie), de la ora 18:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 21:00.

Ponturi UFC Nikita Krylov vs Alexander Gustafsson

Gustafsson s-a întors la semi-grea, după o incursiune total nereușită la „grea”.

Suedezul are două înfrângeri consecutive la categoria superioară, însă revine acolo unde a fost atât de aproape să devină campion mondial în două rânduri, de fiecare dată învins de Jon Jones.

Nikita Krylov vs. Alexander Gustafsson

Gustafsson va fi sub mare presiune – o înfrângere categorică ar duce aproape sigur la încheierea contractului, ceea ce trebuie avut în calcul mereu.

Krylov are același tip de probleme, după cele două înfrângeri consecutive și cred că prevederea va fi și în cazul lui pe primul loc.

De aceea, recomand Peste 6:00 minute cotă 1.42 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 10:00 minute cotă 1.89 de la Betano.

Ponturi UFC Main event: Curtis Blaydes vs Tom Aspinall

Confruntare tipică grappler(Blaydes) vs striker (Aspinall) în care totul se poate termina foarte repede.

Aspinall este deosebit de tehnic, pleacă din postura de favorit, dar lucrurile pot să ia o întorsătură urâtă dacă nu reușește să oprească ducerile la sol.

Curtis Blaydes vs. Tom Aspinall

Aspinall nu a întâlnit până acum un adversar cu asemenea pedigree în lupte libere și cred că asta poate să joace un rol extrem de important.

Primele minute vor fi critice și cred că Blaydeds le va depăși cu bine, de aceea, recomand peste Peste 1,5 runde cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand un solist-surpriză cu încredere: Victorie Curtis Blaydes cotă 2.20 de la Betano

VIDEO / Curtis Blaydes vs Chris Daukaus | FREE FIGHT | UFC London

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul