Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Blachowicz vs Ankalaev 11-12-2022

Ponturi UFC Blachowicz vs Ankalaev 11-12-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist
Blachowicz - Ankalaev
December 11,2022
04:00

UFC 282: Ultima mare gală a anului – ne umplem conturile de sărbători! Cine transmite și la ce oră

T-Mobile Arena din Vegas va fi înțesată de fani pentru ceea ce s-ar putea să fie cea mai electrică seară gală MMA a anului: Magomed Ankalaev vs Jan Błachowicz în luptă pentru centura mondială de la semi-grea.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cardul preliminar și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică (11 noiembrie 2022), de la ora 1:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, sâmbătă noaptea începând cu ora 4:00 AM

Ponturi UFC Darren Till vs. Dricus du Plessis

Darren Till a coborât de la nivelul de challenger al categoriei mijlocii la cea de outsider cu un adversar din afara top 10, dar care urcă vertiginos. Pentru Till o înfrângere acum ar putea să însemne sfârșitul oricărei ascensiuni pentru centura mondială.

Darren Till - Dricus du Plessis

Till vine după 4 înfrângeri în ultimele 5 lupte, dar adversari au fost doar ”killeri” din top 5. Till are o cotă prea mică de încredere pentru ce pericole prezintă în octogon, iar Dricus du Plessis va trebui să navaghize cu mare grijă, altfel se va scufunda.

Favorit, du Plessis (17-2), are un background solid atât în judo, cât și în kickboxing și asta îl face deosebit de versatil – însă cred că nimic nu va veni ușor – mă aștept la o luptă de durată.

De aceea, recomand peste 1,5 runde, cotă 1.56 de la Betano (2 unități) și, pentru mai multă valoare un alt solist, Peste 2,5 runde, cotă 2,25 de la Betano (o unitate).

Ponturi UFC main event: Jan Błachowicz vs. Magomed Ankalaev

Blachowicz are șansa să-și recapete centura la semi-grea, după ce a pierdut-o în fața lui Glover Texeira, care între timp a pierdut-o în mega-luptă cu  Jiří Procházka.

Jiri s-a accidentat grav și a renunțat la centură pentru care acum vor lupta Jan și Magomed.

Jan Błachowicz - Magomed Ankalaev

Celebra ”Polish Power” ar trebui să îl facă pe Ankalaev suficient de precaut și să evite schimburi din cale-afară de deschise.

Ankalaev are un pedigree excelent la sol și, chiar dacă are forță KO în brațe, nu cred că are cum să ocolească o cale atât de clară spre victorie.

Cred că pentru Blachowicz problema solului este atât de certă, încât îi va afecta și postura în lupta în picioare.

Sunt 5 runde și nu cred că Blachowicz poate să reziste atât în fața favoritului, de aceea recomand Victorie Ankalev cotă 1.35 (6 unități*), iar pentru mai multă valoare îți recomand Victorie Ankalaev prin TKO, KO, submission sau descalificare cotă 2.10 de la Betano (2 unități*).

(*împarte suma disponibilă în contul de pariere la 50 sau 100 și rezultatul va reprezenta 1 unitate. Dacă ai 1000 RON / 50 = 20 RON per unitate)

VIDEO / Magomed Ankalaev vs Ion Cutelaba 2 | FREE FIGHT | UFC 282

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul