Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Adesanya vs Whittaker 2 13-02-2022

Ponturi UFC Adesanya vs Whittaker 13-02-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua ”cu risc asumat”.
Adesanya - Whittaker
February 13,2022
05:00

Continuăm seria câștigătoare (nici nu mai știm cum e să pierdem), după ce săptămâna trecută am dat 4 ponturi din 4 corecte, vezi aici cotele bifate, și ne îndreptăm atenția către super-gala UFC 271: Adesanya vs Whittaker 2, din Houston, Texax.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

Pariorii au 15 lupte, împărțite pe trei carduri: 6 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Ponturi UFC Heavyweight: Andrei Arlovski 1.65 vs Jared Vanderaa 2.25

Arlovski și Vanderaa vor încheia cardul preliminar și sunt șanse să avem parte de o luptă foarte bună la categoria grea.

Vanderaa și-a început cariera în lupte libere, dar nu prin ducerile la sol s-a remarcat, ci prin durabilitate și dorința de a sta ”la bătaie” – vezi lupta cu Justin Tafa, din mai anul trecut.

Ponturi UFC Andrei Arlovski - Jared Vanderaa

Vanderaa vine însă după o înfrângere urâtă în fața lui Alexander Romanov, curând un pretendent la titlu – TKO în runda a doua.

Arlovski, la 43 de ani, trăiește o a doua tinerețe, cu victorii la Carlos Felipe  și Chase Sherman, ambele în 2021 și asta grație unei noi abordări: mai puțin orientat spre spectacol, mai precis, tactic superior și cu un cardio remarcabil.

Arlovski va vrea să țină lupta în picioare, la distanță și cred că va reuși acest lucru.

Mizez așadar pe Victorie Arlovski cotă 1.65 de la Betano, iar pentru riscul asumat recomand Victorie prin decizie sau decizie tehnică cotă 2.50 de la Betano.

Ponturi UFC main event: Israel Adesanya (c) 1.35 vs. Robert Whittaker 3.20

Adesanya se întoarce să-și apere titlul mondial de la ”mijlocie” (185 pounds / 84 kg), chiar în fața celui de la care a luat această centură: Robert Whittaker

Prima confruntare s-a încheiat cu un KO de proporții, în runda a doua, la UFC 243

Whittaker și-a obținut cu greu șansa la răzbunare, cu trei victorii consecutive, toate la decizie în fața puternicilor Darren Till, Cannonier și Gastelum.

Ponturi UFC Israel Adesanya - Robert Whittaker

Whittaker va încerca să ducă lupta la sol, mergând pe tactica lui Blachowicz – însă nu cred că va avea succes.

Spre deosebire Blachowicz, Whittaker nu are avantajul înălțimii și greutății în fața lui Adesanya, dar poate să își creeze șansele sale, dacă va împinge lupta spre ultimele două runde

Adesanya a pierdut o singură dată, la puncte (cu Jan Blachowicz), în martie anul trecut, dar după ce a riscat totul, urcând la ”semi-grea” (light heavyweight), în încercarea de a fi dublu-campion mondial.

Adesanya a revenit doar 3 luni mai târziu și și-a apărat cu succes centura mondială de la mijlocie în fața unui Marvin Vettori cu un wrestling superior lui Whittaker.

Cred că Whittaker va veni cu un plan în mai mulți pași, foarte meticulos, cu mai puține schimburi fierbinți în prima fața a luptei, în timp ce Adesanya cred că va rămâne la contra-atac, o zonă în care este cel mai bun.

De aceea, recomand Peste 2,5 runde cotă 1.40 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat mizez pe Peste 4,5 runde cotă 1.75 de la Betano.

VIDEO / UFC 271 Free Fight: Israel Adesanya vs Robert Whittaker 1

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul