Pariuri sportive

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier 3-07-2022

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier 3-07-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.


Betano logo
Stirea Zilei

Adesanya - Cannonier

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier 3-07-2022

Iulie 03, 2022

7:02 pm EEST

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier și Volkanovski vs Holloway, UFC 276. Cine transmite și la ce oră

Week-end-ul trecut ai avut 3 ponturi MMA din 4 corecte, vezi aici cotele, iar acum urmează gala UFC 276, cu două centuri mondiale puse în joc.

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe trei carduri: 3 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (3 iulie), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Ponturi UFC Alexander Volkanovski vs Max Holloway

Este a treia confruntare pentru titlul mondial între cei doi și de fiecare dată a câștigat la puncte, controversat, Volkanovski.

Au trecut 2 ani de la ultima lor luptă directă și amândoi au obținut câte două victorii de atunci – și în toate s-a ajuns cel puțin în runda a 4-a (de trei ori în a 5-a).

Este de așteptat o abordare ceva mai radicală din parte lui Holloway, însă cât de radicală?! – nu are forță de KO, cât volum de lovituri – probabil că ne așteaptă o luptă lungă.

De aceea, recomand cu încredere Peste 3,5 runde cotă 1.35 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 4,5 runde de la Betano, cotă 1.45

Extra tip: Volkanovski și peste 3,5 cotă 2.02 de la Betano

Ponturi UFC main event: Israel Adesanya vs Jared Cannonier

Jared Cannonier vine în minte cu o singură tactică: să-l ducă la sol pe Adesanya, să-l obosească, pentru a-i lua din viteza de execuție.

Cannonier (15-5) nu are altă cale spre victorie și asta îl va face pe Adesanya să păstreze distanța, să nu lovească prea mult cu picioarele pentru a nu se dezechilibra – va fi precaut.

Cred că ne așteaptă o luptă de durată și asta merită speculat cu încredere.

De aceea, recomand Peste 2,5 runde cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand un solist cu încredere: Victorie Adesanya și peste 2,5 cotă 1.85 de la Betano

VIDEO / Alexander Volkanovski vs Max Holloway 2 | FREE FIGHT | UFC 276


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri