Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier 3-07-2022

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier 3-07-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Adesanya - Cannonier
July 03,2022
05:00

Ponturi UFC Adesanya vs Cannonier și Volkanovski vs Holloway, UFC 276. Cine transmite și la ce oră

Week-end-ul trecut ai avut 3 ponturi MMA din 4 corecte, vezi aici cotele, iar acum urmează gala UFC 276, cu două centuri mondiale puse în joc.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe trei carduri: 3 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (3 iulie), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Ponturi UFC Alexander Volkanovski vs Max Holloway

Este a treia confruntare pentru titlul mondial între cei doi și de fiecare dată a câștigat la puncte, controversat, Volkanovski.

Alexander Volkanovski - Max Holloway

Au trecut 2 ani de la ultima lor luptă directă și amândoi au obținut câte două victorii de atunci – și în toate s-a ajuns cel puțin în runda a 4-a (de trei ori în a 5-a).

Este de așteptat o abordare ceva mai radicală din parte lui Holloway, însă cât de radicală?! – nu are forță de KO, cât volum de lovituri – probabil că ne așteaptă o luptă lungă.

De aceea, recomand cu încredere Peste 3,5 runde cotă 1.35 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 4,5 runde de la Betano, cotă 1.45

Extra tip: Volkanovski și peste 3,5 cotă 2.02 de la Betano

Ponturi UFC main event: Israel Adesanya vs Jared Cannonier

Jared Cannonier vine în minte cu o singură tactică: să-l ducă la sol pe Adesanya, să-l obosească, pentru a-i lua din viteza de execuție.

Israel Adesanya 1.23 - Jared Cannonier

Cannonier (15-5) nu are altă cale spre victorie și asta îl va face pe Adesanya să păstreze distanța, să nu lovească prea mult cu picioarele pentru a nu se dezechilibra – va fi precaut.

Cred că ne așteaptă o luptă de durată și asta merită speculat cu încredere.

De aceea, recomand Peste 2,5 runde cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand un solist cu încredere: Victorie Adesanya și peste 2,5 cotă 1.85 de la Betano

VIDEO / Alexander Volkanovski vs Max Holloway 2 | FREE FIGHT | UFC 276

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul