Mlada Boleslav - Slavia Praga. Start perfect pentru oaspeți.

Campionatul ceh mai trage cortina unei noi piese de joc, cea cu numărul 4 din acest sezon, oferind spre debut o partidă extrem de interesantă, poate cel mai important meci de altfel din această rundă. Este vorba de jocul dintre Mlada Boleslav și Slavia Praga, partidă programată de la ora 19:30 pe Adidas Arena.Se vor alinia la centru două formații care se luptă pe fronturi diferite în acest moment, dar mai ales datorită acestui lucru putem asista la un nou spectacol din partea celor două.
Slavia Praga

Mlada Boleslav, gazda acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la victorie, lucru ce nu miră pe nimeni dacă privim la performanțele reușite de clubul condus de Weber în acest sezon. Mlada a reușit până în acest moment să obțină doar un singur succes în acest început de sezon, acumulând astfel doar 3 puncte din maxim 9 posibile, fiind un procentaj extrem de slab dacă ne amintim la forța acestei formații și la ce reușea în urmă cu un an. Sezonul acesta pare să se îndrepte spre un mare nimic pentru clubul lui Weber, dar întotdeauna succesele vin odată cu trecerea timpului, iar această formație așteaptă ca lucrurile să se așeze ușor ușor. Deși a pierdut în fața celor de la Zlin cu scorul de 3-2 și respectiv cu 4-0 în fața celor de la Sigma Olomouc, soarele a ieșit etapa trecută când a reușit să învingă pe terenul celor de la Karvina cu scorul de 3-4, și astfel se va prezenta cu un moral excelent înaintea super partidei din această seară.

Slavia Praga, oaspetele acestei partide, pleacă conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie, lucur de altfel normal dacă privim la lotul acestei formații și la performanțele din ultima vreme reușite de alb-roșii. Slavia Praga are un debut excelent de sezon, reușind să acumuleze maximul de puncte în aceste trei etape și este pregătită să nu se oprească aici. Alb-roșii au câștigat în fața unor adversari relativ modești din campionatul ceh, Karvina, Opava și Sigma Olomouc, ne reușind să facă față tăvălugului campioanei din Cehia din urmă cu un sezon. Echipa antrenată de la margine de Tripisovsky deși a reușit să marcheze numai puțin de 10 goluri și să primească doar un gol, va avea un suflu destul de slab la ora meciului datorită jocului extrem de important de la mijlocul săptămânii viitoare contra celor de la Dinamo Kiev, partida din tur oferindu-i în continuare șanse la calificare grazie egalului scos din ultimul minut.

Cred că vom asista la surpriza acestui început de sezon, doar pe hârtie, privind la rezultatele obținute de gazde deoarece Mlada Boleslav rămâne totuși o forță în fotbalul ceh care oricând se poate mobiliza să învingă orice formație de top din campionat. Voi miza pe un joc cu cel puțin 3 reușite, în care Mlada Boleslav va reuși să marcheze cel puțin un gol și chiar de ce nu să obțină minim un punct din această confruntare, acest lucru fiind posibil dacă antrenorul campioanei va dori să odihnească câțiva fotbaliști pentru returul de la Kiev.