Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Milsami vs FK Panevezys ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, de la ora 19:00, la Orhei, pe Complexul Sportiv Raional Orhei are loc duelul Milsami – FK Panevezys din manșa secundă a turului I preliminar din Europa Conference League. 2-2 a fost scorul în prima întâlnire.
Milsami vs FK Panevezys
July 20,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Milsami vs FK Panevezys

Într-o formă foarte bună și cu rezultate de remarcat în fotbalul lituanian, Panevezys știe cum se pune problema fie și pe teren străin. Cum Milsami nu are meciuri în picioare este de așteptat să fie din nou dominată și în contextul acesta vă recomand  calificare FK Panevezys, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Milsami – FK Panevezys

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Milsami

  • În cei 18 ani de la înființare a reușit să adune foarte multe meciuri în cupele europene, acolo unde evoluează aproape sezon de sezon.
  • Milsami Orhei a debutat în sezonul 2011-2012 cu o dublă înfrângere în fața georgienilor de la Dinamo Tbilisi.
  • În tur a avut mare noroc că a pleca neînvinsă. Dominată copios, a avut șansă ca la scorul de 0-1 să apere un penalty. Pe de altă parte trebuie admirat curajul pe care l-a avut să atace la scorul de 0-2 și să egaleze datorită golurilor înscrise de Radu Ginsari.

FK Panevezys

  • Aflată la al nouălea an de la înființare, FK Panevezys nu a ratat participarea în cele trei sezoane de Europa Conference League care s-au disputat până acum.
  • De fiecare dată când a jucat în cupele europene a fost eliminată după primul duel și nici măcar nu a reușit să câștige. Trei înfrângeri și două remize a înregistrat.
  • Va fi al patrulea duel direct pe care îl joacă împotriva moldovenilor de la Milsami Orhei. Cele două s-au duelat și în sezonul 2022-2023 când Milsami a trecut cu 2-0 la general.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul european!

Plasează pariul