Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Middlesbrough vs Hull City ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Duelul dintre Middlesbrough și Hull City este unul ce se va juca miercuri seara, de la ora 22:00, acesta contând pentru etapa cu numărul 43 din cadrul eșalonului secund al fotbalului englez, urmând să se desfășoare pe "Riverside Stadium".
Middlesbrough vs Hull City
April 19,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Middlesbrough vs Hull City

Middlesbrough este fără îndoială o echipă mai puternică, aceasta având de asemenea și un parcurs mult mai bun în actuala ediție de campionat, așa avem pretenții de la aceasta. Bazându-ne pe faptul are un moral bun după ultimul joc, dar și pe faptul joacă acasă, ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare. Așadar, mergem pe un succes al gazdelor, într-o cotă de 1.52 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Middlesbrough – Hull City

Musetti câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1,50⭐
Pariază acum

Middlesbrough

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, fiind fără îndoială echipa mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, acolo unde se descurcă foarte bine în această stagiune.
  • În prezent, gruparea gazdă se găsește în zona superioară a clasamentului din Championship, ocupând locul al patrulea, urmând cel mai probabil joace la barajul pentru promovarea în Premier League. Cele 42 de etape i-au adus 21 de victorii, opt remize și 13 înfrângeri, meciuri în care a marcat 79 de goluri, având cel mai bun atac din campionat.
  • Middlesbrough are un moral foarte bun înainte de această confruntare, venind după un succes clar. În ultima etapă, aceasta a primit vizita celor de la Norwich City, câștigând cu un categoric 5-1, punând astfel capăt unei serii de trei meciuri consecutive fără victorie.

ECHIPA PROBABILA: Steffen; Smith, McNair, Lenihan, Giles; Howson, Hackney; Jones, Akpom, Mowatt; Archer

Hull City

  • Este una dintre echipele de pluton din eșalonul secund, care nu impresionează deloc în această stagiune. Este sub nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, astfel agențiile de pariuri au motive o dea ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei înfruntări se găsesc în zona de mijloc a clasamentului, ocupând mai exact locul al 15-lea, cu 53 de puncte, fiind la 11 lungimi de zona retrogradării. Până acum au izbutit 13 victorii și 14 remize, pierzând de 15 ori. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcând 48 de goluri, primind cu nouă mai multe.
  • Hull City este neînvinsă de cinci etape, însă în acest interval nu a obținut decât o victorie, cu Millwall. În ultimul joc s-a deplasat pe terenul lui Blackburn Rovers, unde a obținut o remiză albă.

ECHIPA PROBABILA: Darlow; Coyle, McLoughlin, Greaves, Elder; Sayyadmanesh, Seri, Slater, Vaughan; Tufan, Traore

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Middlesbrough

Pariază pe Cota 1.52 la Betano!

Plasează pariul