Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Metz vs Rapid București ponturi și pronosticuri 04.02.2023

Sâmbătă, de la ora 19:00, Metz și Rapid București au meci în runda cu numărul 13 din Liga Campionilor feminin. Meciul este și la TV, pe Digi Sport 4, Orange Sport și Prima Sport 2.
Metz vs Rapid București
February 04,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Metz vs Rapid București

Știu că este vorba despre liderul Grupei B și echipa care și-a învins adversarii în ultimele 16 dueluri, dar Rapid a demonstrat că nu dă înapoi și mă aștept să facă un meci frumos. Drept urmare, aștept să vedem peste 57.5 goluri, recomandarea având cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Metz – Rapid București

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Metz

  • Echipă favorită conform specialiștilor în handbal, Metz vine după mai multe rezultate care trebuie să le sperie pe echipele pe care le înfruntă.
  • Ieșită victorioasă în ultimele 16 meciuri disputate în toate competițiile, formația franceză a reușit în cel mai recent meci al său să treacă cu 30-23 de Nantes și să acceadă în semifinalele Cupei Franței.
  • În Champions League este pe locul 1 în Grupa B, cu 21 de puncte și a cunoscut eșecul într-o singură partidă din cele 12 pe care le-a disputat.

Rapid București

  • Se află pe locul 4 în Grupa B, cu 18 puncte, la egalitate cu Ebsjerg și Gyor, echipele aflate pe locurile 3, respectiv 2.
  • Este și ea într-o perioadă bună dacă ne raportăm strict la meciurile din Champions League, dat fiind faptul că a câștigat patru din ultimele cinci dueluri.
  • A învins cu 28-22 pe Kastamonu, în etapa anterioară, dar nu de același meci bun a avut parte și în derby-ul cu CSM. 26-27 a fost scorul atunci, în Liga Florilor.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul