Meciuri live online - Liga Campionilor 6-11-2013


Meciuri live online – Liga Campionilor 6-11-2013

Basel – Steaua
Meciul dintre Basel si Steaua este televizat de DigiSport1 si DolceSport1 dar poate fi urmarit si live online la urmatorul link: Click aici pentru Basel – Steaua live online.

Dortmund – Arsenal

Super duelul dintre cele mai frumoase echipe din Europa va avea loc de la ora 21:45 si va fi televizat de DigiSport3. Click aici pentru Dortmund – Arsenal live online.

Barcelona – Milan

Inca un meci tare in Spania intre Barcelona si Milan, partida care este pe DigiSport2 si DolceSport2 de la 21:45. Click aici pentru Barcelona – Milan live online.

Zenit Petersburg – FC Porto

Primul meci de astazi este cel de la ora 19:00 dintre Zenit si Porto, partida care nu este pe niciun post din Romania dar poate fi vazuta la noi pe site. Click aici pentru Zenit – Porto live online.

Ajax – Celtic

Inca un meci interesant de astazi care nu este televizat in Romania, dar poate fi vazut live pe site-ul nostru. Click aici pentru Ajax – Celtic live online.

Atletico Madrid – Austria Viena

Cel mai dezechilibrat meci de astazi este cel dintre Atletico si Austria Viena, partida care nu este televizata in Romania. Click aici pentru Atletico Madrid – Austria Viena live online.

Chelsea – Schalke

Pe Stamford Bridge Chelsea va primi vizita celor de la Schalke intr-un meci care din pacate nu este dat de nicio televiziune din Romania. Click aici pentru Chelsea – Schalke live online.

Napoli – Marseille

Italienii de la Napoli vor fi in aceasta seara gazda celor de la Marseille intr-un meci cu incepere de la ora 21:45. Meciul nu este televizat dar poate fi vazut live online pe site-ul nostru. Click aici pentru Napoli – Marseille live online.

 

Pentru mai multe meciuri online dati click pe urmatorul banner:
Meciuri Live Online