Meciuri live online - Liga Campionilor 5-11-2013


Meciuri live online – Liga Campionilor 5-11-2013

FC Copenhaga – Galatasaray
Meciul dintre Copenhaga si Galatasaray nu este transmis in Romania la TV, dar poate fi urmarit la noi pe site. Partida este foarte importanta pt turci, care au nevoie de victorie pentru ca in ultimele 2 meciuri din grupa vor avea meciuri foarte grele si le va fi greu sa obtina puncte.

CLICK AICI PENTRU COPENHAGA vs GALATARAY LIVE ONLINE
Juventus – Real Madrid
Acest meci poate fi vazut pe doua canale din Romania si anume DigiSport1 si DolceSport1, dar poate fi urmarit si pe site-ul nostru. O partida foarte interesanta la care italienii au nevoie mare de cele 3 puncte deoarece dupa 3 etape Juventus ocupa doar pozitia a 3-a in grupa B.

CLICK AICI PENTRU JUVENTUS vs REAL MADRID LIVE ONLINE
Manchester City – TSKA Moscova
Alt meci interesant de astazi pe care cei de la noi nu il vor transmite pe TV, insa Ponturi Bune vine in ajutorul vostru si vi-l ofera gratis live online. City poate reusi dupa mult timp sa se califice in primavara Ligii Campionilor cu o victorie in aceasta seara cei de la City sunt aproape calificati.

CLICK AICI PENTRU MANCHESTER CITY vs TSKA MOSCOVA LIVE ONLINE

Olympiakos – Benfica

Un meci foarte echilibrat in aceasta seara intre Olympiakos si Benfica, un meci care va avea o importanta foarte mare in stabilirea locului 2. Meciul nu este televizat in Romania dar poate fi vazut live online pe site-ul nostru.

CLICK AICI PENTRU OLYMPIAKOS vs BENFICA LIVE ONLINE
Plzen – Bayern
Meci destul de simplu pentru echipa lui Guardiola care probabil va reusi inca o victorie, pacat ca nu poate fi vazut la TV de noi, insa Ponturi Bune ofera varianta online la aceasta partida de la ora 21:45.

CLICK AICI PENTRU PLZEN vs BAYERN LIVE ONLINE
PSG – Anderlecht
Un joc simplu pentru PSG in aceasta seara in care vor intalni ultima clasata a grupei C Anderlecht. Nici acest meci nu poate fi vazut la TV in Romania, dar poate fi urmarit live online pe site-ul nostru.

CLICK AICI PENTRU PSG vs ANDERLECHT LIVE ONLINE
Real Sociedad – Manchester United
O partida foarte interesanta in aceasta seara in Spania, acolo unde Sociedad va primi vizita celor de la United in cadrul etapei cu numarul 3 din grupele Ligii Campionilor. Partida nu este televizata in Romania dar poate fi urmarita live online pe site-ul nostru.

CLICK AICI PENTRU REAL SOCIEDAD vs MANCHESTER UNITED LIVE ONLINE
Shakhtar – Leverkusen
Ultimul meci din seara asta este cel dintre echipa lui Mircea Lucescu si Leverkusen. Partida este la TV pe 3 posturi din Romania: TVR1, DigiSport3 si DolceSport2 dar poate fi urmarita si live online pe site-ul nostru.

CLICK AICI PENTRU SHAKHTAR vs LEVERKUSEN LIVE ONLINE
Pentru mai multe meciuri online dati click pe urmatorul banner:
Meciuri Live Online