Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mayweather vs Paul ponturi si pronosticuri 07.06.2021

Sambata noaptea, undeva dupa ora 01:00, in "Hard Rock Stadium" din Miami, avem meciul demonstrativ Mayweather - Paul. Pierde Floyd in fata unui youtuber?

Mayweather vs Paul ponturi

Mayweather vs Paul ponturi

Ponturi Mayweather – Paul

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mayweather – Paul

Paul este adversarul cel mai putin experimentat pe care il va avea Mayweather in fata. Asadar, o misiune usoara pentru legenda de 44 de ani. Doar ca aici vorbim despre un meci pentru spectacol, iar Logan este mai tanar, mai inalt si mai puternic. Diferenta de inaltime este de 15 cm, Paul avand asadar si avantajul alonjei si al greutatii. Insa daca Floyd nu vrea sa piarda acest duel, n-o va face. Si nici macar nu e nevoie sa fie defensiv, fiindca Paul e praf in defensiva, cu mainile mult prea jos. Isi doreste foarte mult sa fie el „agresorul”, incat uita ca nu poate incasa la nesfarsit. Cum spuneam, daca ar fi ceva oficial, atunci discutia asupra invingatorului nici nu ar avea rost. Asa, s-ar putea sa vedem ceva runde, fiindca publicul asta isi doreste.

Mayweather

  • Mayweather a ajuns la 44 de ani, dar stim ca dorinta sa de a face cat mai multi bani nu dispare prea usor. Asa ca Floyd, cu un record de 50-0 in meciurile profesioniste, mai accepta si unele meciuri menite pentru show.
  • Chiar si ultimul sau meci oficial, cu McGregor, in 2017, a fost mai degraba o lupta pentru bani, pentru a genera spectacol. De atunci, Mayweather a mai fost in ring pe 31 decembrie 2018, contra unui kickboxer, Tenshin Nasukawa. Sapte dintre ultimele sale opt meciuri oficiale s-au incheiat la decizie.

Paul

  • Paul este un youtuber cunoscut pentru nebuniile pe care le afisa pe aceasta platforma. Acum, este un boxer in devenire. In varsta de 26 de ani, Logan are doua meciuri la activ, un demonstrativ si o partida oficiala, ambele impotriva lui KSI, un alt youtuber.
  • Daca partida neoficiala s-a incheiat la egalitate, celalalt meci a fost pierdut de Paul la decizie. Un pugilist agresiv, puternic, dar lenese in aparare. Pune pe primul loc mereu dorinta de a face spectacol.

Iata cum s-a pregatit Logan Paul de meci

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere