Pariuri sportive

Mainz vs RB Leipzig – Ponturi fotbal Bundesliga – 04-11-2023

De la ora 16:30, sâmbătă, 4 noiembrie 2023, FSV Mainz primește vizita celor de la RB Leipzig. Meciul face parte din cadrul rundei cu numărul 10 din campionatul Germaniei.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs RB Leipzig

Diferența enormă dintre cele două echipe este evidentă și atunci victorie RB Leipzig este o alegere normală. Formația vizitatoare a reușit să nu piardă în ultimele cinci etape și are cea mai bună apărare din campionat. 1.60 este cota recomandării mele.

Superbet
Superbet

FSV Mainz - RB Leipzig

Victorie RB Leipzig

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Mainz – RB Leipzig

Mainz

  • Evoluția echipei FSV Mainz lasă destul de mult de dorit și faptul că ocupă ultima poziție în clasamentul Bundesliga nu este deloc surprinzător.
  • Criza echipei s-a resimțit și în Cupa Germaniei, mai exact în meciul pe care l-a avut cu Hertha Berlin. Cele două s-au duelat în cel mai recent meci în care a fost învinsă cu 3-0 de berlinezi.
  • Trei puncte este zestrea pe care Mainz o are și un eventual succes o poate duce cel mult două locuri mai sus. Pe de altă parte trebuie să aibă grijă la modul cum se apară pentru că are a doua cea mai slabă apărare.

Echipă probabilă: Zentner (c) - Da Costa, Van den Berg, Bell, Caci - Barreiro, Kohr, Krauß - Lee, Onisiwo - Ajorque

RB Leipzig

  • Evoluția pe care RB Leipzig o are la momentul actual are de ce să bage frica într-o echipă precum FSV Mainz. În campionat este neînvinsă de două luni și jumătate, atunci când pierdea cu 2-3 pe terenul actualului lider al Germaniei.
  • Leipzig a jucat excelent și în etapa trecută când și-a mulțumit cei 46.418 spectatori veniți să asiste la meciul cu FC Koln. Echipa lor a trecut cu 6-0 de către Koln.
  • Ce e drept, ocupă locul 5 în clasamentul general, cu 20 de puncte și poate urca pe locul 3 dacă se impune și echipele din fața ei nu reușesc să câștige.

Echipă probabilă: Blaswich - Henrichs, Simakan, Castello, Raum - Xavi, Schlager, Kampl (c), Forsberg - Openda, Werner


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri