Macedonia - Liechtenstein. Ponturi pariuri și cote

Un alt joc ce se anunță extrem de dezechilibrat datorită diferenței prea mari de valoare dintre cele două selecționate este cel dintre Macedonia și Liechtenstein, programat de la ora 21:45 pe stadionul din Skopje. Macedonenii pleacă de departe cu prima șansă și nu ar trebui să aibă vreo probleme în a-și însuși maximul de puncte.

Macedonia este una dintre selecționatele care se bucură la maximum de noul format instituit de FIFA, având șanse reale pentru a juca din nou la un Turneu Final. Deși nu a făcut decât 11 puncte în campania de calificare din urmă cu câțiva ani pentru CM din Rusia, având totuși adversari ca Spania sau Italia, jocul prestat de macedoneni nu a fost deloc unul rău, concetrându-se de multe ori pe zona ofensivă și creând spectacol în unele jocuri, dar mai ales observându-se dorința acestora de a reveni în joc chiar dacă sunt conduși. În Liga Națiunilor, selecționata lui Angelovski nu a avut probleme până acum, câștigând în fața Armeniei și Gibraltarului cu același scor, 2-0, și este pregătită să ia o opțiune serioasă la terminarea grupei pe primul loc cu încă un succes în această seară chiar în fața propriilor fani.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Liechtenstein vine la Skopje cu dorința de a scoate măcar un punct din această confruntare deși este aproape imposibil de admis acest lucru privind la diferența de valoare și experiență. Selecționata lui Pauritsch este foarte departe în a se transforma într-o naționala care poate emite într-o campanie de calificare pentru participarea la un CE sau CM, dar încearcă de la an la an să facă modificări care ar putea fi de bun augur pentru viitor. Iată cum în noul format, după foarte mulți ani, Liechtenstein reușește să obțină o victorie pe terenul Gibraltarului, scor 2-0, aflându-se pe locul 2 în grupa noului format, Liga Națiunilor. Din păcate, partida din Armenia a fost pierdută cu 2-1, dar selecționata antrenorului austriac nu s-a prezentat deloc rău, creându-și destul de multe șanse de a marca, înscriind chiar și un gol.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Macedonia – Liechtenstein

Diferența de valoare își va spune cuvântul în această seară pentru a 3-a oară consecutiv în ultimii ani între cele două selecționate care s-au mai întâlnit în campania de calificare la CM din Rusia, partide ce au fost câștigate de macedoneni cu scorul de 3-0 și 4-0. De această dată se preconizează un rezultat la fel de asemănător, mergând astfel pe o victorie clară a macedonenilor.

Pont pariuri Macedonia - Liechtenstein