Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Macedonia de Nord vs România ponturi și pronosticuri 09.11.2022

Miercuri, de la ora 19:00, Macedonia de Nord și România se vor duela în cea de-a treia etapă din Grupa C de la Campionatul European de handbal. Meciul are loc pe Boris Trajikoviski Sports Center din Skopje și este transmis pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
Macedonia de Nord vs România
November 09,2022
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Macedonia de Nord vs România

Duelul pentru locul al treilea pare că a fost deja câștigat de România încă dinaintea debutului său. Dată fiind diferența de valoare. Peste 48.5 goluri este recomandarea mea, cotp 1.55 la Superbet.

Ponturi Macedonia de Nord – România

Peste 48.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Macedonia de Nord

  • Deși este țară organizatoare, Macedonia de Nord are resurse limitate atunci când vine vorba despre handbalul feminin, ceea ce s-a văzut în primele două meciuri de la Campionatul European.
  • A debutat contra Franșei, într-un duel în care a reușit să înscrie doar 14 goluri. Nu a fost mai agresivă nici în fața Olandei, atunci când a pierdut la o diferență și mai mare de scor.
  • Dacă în fața Franței a fost 14 la 24, în disputa cu Olanda, scorul a fost unul de proporții mai mari. Cu 30 la 15 s-au impus olandezele și Macedonia de Nord rămâne ultima în grupă.

România

  • Cristina Neagu nu a putut să-și ajute decisiv colegele care au intrat în teren, în cele două jocuri deja disputate de la Campionatul European de handbal 2022.
  • Jucătoarea lui CSM București a înscris câteva goluri, dar diferența de valoare și-a spus cuvântul de fiecare dată. 28-29 vs Olanda și 21-35 vs Franța.
  • Drept urmare, cine câștigă acest duel de miercuri va merge în fazele superioare. România este din nou favorită, ea conduce cu 4-0 la general în disputele contra Macedoniei de Nord.

Pariază la Superbet pe meciurile de la CE de handbal.

Plasează pariul