Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Macedonia de Nord vs Malta ponturi și pronosticuri 23.03.2023

De la ora 21:45, la Skopje, Macedonia de Nord și Malta se vor duela în chiar prima etapă din Grupa C de calificare la Campionatul European din 2024.
Macedonia de Nord vs Malta
March 23,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Macedonia de Nord vs Malta

Există o oarecare diferență între cele două echipe, însă cum Macedonia de Nord nu trece prin cele mai bune clipe, ar fi mulțumită și cu 1-0 în fața unei echipe care pune mult accentul pe apărare și în unele meciuri se apără chiar pe două rânduri. Sub 2.5 goluri vă recomand, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Macedonia de Nord – Malta

Victorie Everton - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Macedonia de Nord

  • Cel mai recent succes al selecționate macedonene datează din 12 iunie 2022 și a fost acel 4-0 împotriva modestei Gibraltar. Atunci, ca și acum avea statut de formație gazdă.
  • Macedonia de Nord a căzut într-o pasă mai puțin bună, iar în precedentele cinci dueluri nu a reușit să se impună. Mai mult, a suferit patru înfrângeri și a încheiat 1-1 cu Finlanda.
  • De această dată pare să aibă prima șansă, dar deși este neînvinsă în disputele cu Malta, cel mai recent joc al lor a fost doar un 1-1. Ce e drept, în 2010 s-a întâmplat lucrul acesta.

Echipă probabilă: Dimitriesvski – Zajkov, Ristevski, Velkovski, Alioski – Ashkovski, Bardhi, Ademi, Elmas – Trajikovicski, Ristovski

Malta

  • Cel mai recent joc pe care l-a avut naționala malteză a avut loc în noiembrie 2022 și a fost pierdut cu 0-1 în fața Irlandei. Abia după pauză au înscris adversarii.
  • De altfel, acel duel contra selecționatei irlandeze rămâne singurul din ultimele cinci dueluri n care nu a reușit să înscrie, deși a întâlnit echipe destul de bune.
  • În deplasare a bifat un succes, 2-0 vs San Marino în ultimele cinci astfel de jocuri. În rest, abia dacă a reușit să înscrie.

Echipă probabilă: Bonello – Muscat, Borg, Apap, Mbong, Guillaumier, Pariber, Camenzuli – Teuma, Jones – Satariano

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările pentru Campionatul European de fotbal dn 2024!

Plasează pariul