Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Macedonia de Nord vs Bulgaria ponturi pariuri si pronosticuri 26.09.2022

Meciul dintre Maecdonia de Nord si Bulgaria se joaca luni, 26 septembrie, in runda cu numarul 6 din Liga Natiunilor. Partida va avea loc pe "National Arena Toshe Proeski", cu incepere de la ora 21:45. Meci fara miza!
Macedonia de Nord vs Bulgaria
September 26,2022
21:45

Ponturi Macedonia de Nord vs Bulgaria

1 solist - Cota 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Macedonia de Nord vs Bulgaria

Este un meci fara miza, intre doua echipe modeste, ce practica un fotbal destul de slab. Ma astept la un duel echilibrat, fara multe goluri, asa cum a fost si un tur (1-1). Recomandarea mea este pronosticul „X”, la o cota de 3.45 la agentia de pariuri online 888sport!

Macedonia de Nord

  • Macedonia de Nord nu a mai reusit aceleasi evolutii bune din preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022 si in Liga Natiunilor. Nationala pregatita de Igor Angelovski a fost la un pas de Mondial, dupe ce a invins la baraj Italia, dar a pierdut cu Portugalia.
  • In Liga Natiunilor, gazdele au doar doua victorii, cu Gibraltar. Cu 7 puncte, Macedonia de Nord ocupa locul secund in grupa, fara sanse la prima pozitie.
  • Macedonia de Nord este favorita cu Bulgaria, iar un succes primeste o cota de 1.85.

Bulgaria

  • Bulgaria este intr-o situatia similara Romaniei. Nu merge la Mondial, iar in prezent evolueaza in urna a 3-a valorica.
  • Nationala pregatita de sarbul Krstajic Mladen este pe locul 3 in grupa din Liga Natiunilor, cu 6 puncte.
  • In runda precedenta, oaspetii au obtinut prima victorie in grupa, 5-1 contra celor de la Gibraltar. Obtin al doilea succes? 4.05 este cota la victorie cu Macedonia de Nord!

Pariaza pe COTA 3.40 la 888sport!

Plasează pariul