Macedonia de Nord - Austria. Ponturi pariuri si cote

Macedonia de Nord - Austria este un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European, ce are fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se joace pe "Toše Proeski Arena", acolo unde ne asteptam ca golurile sa nu lipseasca.

Macedonia de Nord este o nationala aflata in progres, care incepe sa emita pretentii. Pana acum nu a luat parte la vreun turneu final, avand insa o sansa buna sa se califice la Campionatul European din 2020, avand in vedere faptul ca in Liga Natiunilor s-a descurcat bine, castigand o grupa cu Gibraltar, Liechtenstein si Armenia, avansand in play-off, unde va da piept cu una dintre Georgia, Belarus si Kosovo. In preliminarii, nationala lui Igor Angelovski a inceput cu dreptu, in primul meci reusind o victorie cu Letonia, urmand apoi o remiza cu Slovenia, pierzand in ultimul meci in fata Poloniei. In toate aceste confruntari a marcat de patru ori, primind trei goluri. Macedonenii nu au pierdut decat o data acasa in ultimele opt meciuri, cu Polonia, reusind insa sase victorii si o remiza.

Top oferte la pariuri in Romania

Austria este o nationala mai puternica, dar si cu mai multa experienta, avand in vedere faptul ca a jucat la mai multe turnee finale, astfel ca in aceasta disputa, chiar daca joaca in deplasare, porneste cu sansa a doua. Austriecii au jucat la ultimul Campionat European, unde nu au stralucit, terminand ultimii intr-o grupa cu Portugalia, Islanda si Ungaria, urmand apoi un parcurs slab in preliminariile mondialului, pe care l-au ratat. Nici in Liga Natiunilor nu au stralucit, terminand sub Bosnia, dar peste Irlanda de Nord, ramanand astfel in divizia B. In preliminarii, nationala lui Franco Foda a inceput cum nu se putea mai rau, cu doua infrangeri, pierzand cu Polonia, dar si cu Israel, urmand insa apoi o victorie in fata celor din Slovenia. In confruntarile cu acestea a reusit sa marcheze de trei ori, primind insa cinci goluri.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Macedonia de Nord – Austria

Macedonia de Nord este o nationala capabial de surprize, mai ales pe teren propriu, asa ca nu este exclus sa marcheze. Austria are insa un plus de valoare, avand de asemenea si un moral bun, de aceea ne asteptam sa puncteze macar o data. Asadar, in urma celor mentionate, alegem un pariu pe goluri, pornind de la premisa ca ambele vor marca.