Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Maccabi Tel Aviv vs Petrocub ponturi și pronosticuri 27.07.2023

Joi, de la ora 20:30, Maccabi Tel Aviv și Petrocub vor fi rivale în prima manșă din turul al doilea preliminar din cadrul Europa Conference League. Se joacă pe Bloomfield Stadium.
Maccabi Tel Aviv vs Petrocub
July 27,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Maccabi Tel Aviv vs Petrocub

Poate că nu mai are același lot pe care îl vedeam în Champions League, dar Maccabi Tel Aviv este de așteptat să lase o impresie bună în fața unei modeste formații din Republica Moldova. 1 pauză – 1 final este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Maccabi Tel Aviv – Petrocub

sub 2,5 goluri - Cota 2,10⭐
Pariază acum

Maccabi Tel Aviv

  • Cu o vastă experiență în cupele europene, Maccabi Tel Aviv vine după o victorie la scor pe care a obținut-o în urmă cu doar câteva zile.
  • A debutat în noua stagiune în cadrul Toto Cup și a făcut spectacol în disputa cu Hapoel Beer Sheva. 6-1 a fost scorul acelei înfruntări în care a condus cu 2-0 încă de la pauză.
  • Mai mult decât atât, evoluează și pe terenul propriu unde a izbutit să rămână neînvinsă în precedentele cinci dueluri disputate în competițiile interne.

Petrocub

  • Evoluția lui Petrocub a fost din ce în ce mai bună pe finalul sezonului trecut și acum caută a patra victorie consecutivă din toate competițiile.
  • Calificarea în Europa Conference League a venit datorită locului al doilea pe care a terminat la finalul play-off-ului moldovean.
  • Singura formație care a învins-o pe Petrocub în ultimele 5 meciuri din competițiile oficiale este campioana Sheriff Tiraspol.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul