Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Luxemburg vs Portugalia ponturi pariuri și pronosticuri 26.03.2023

Duminică, în data de 26 martie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Luxemburg și Portugalia, ce contează pentru runda cu numărul 2 din calificările pentru EURO 2024, urmând să se desfășoare pe “Stade de Luxembourg”. Meci ușor pentru Ronaldo & co.?
Luxemburg vs Portugalia
March 26,2023
21:45

Ponturi Luxemburg vs Portugalia

GG - cotă 1.80 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Luxemburg vs Portugalia

Cu Ronaldo în mare formă, mă aștept ca Portugalia să facă spectacol cu Luxemburg și să se impună fără probleme, așa cum a făcut-o și în precedele întâlniri. De altfel, diferența de valoare este mult prea mare. Recomand pronosticul „2 & peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la Winmasters!

Luxemburg

  • Luxemburg a început campania de calificare cu un egal, 0-0 în deplasare în Slovacia. Astfel, aceștia au ajuns la 6 meciuri consecutive fără eșec (5 remize și o înfrângere).
  • Totuși, ultimele victorii au venit cu echipe modeste, precum Lituania sau Insulele Feroe.
  • Luxemburg a câștigat o singură dată cu Portugalia, iar asta se întâmpla în 1961. Crezi că poate produce surpriza? 21.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Moris – Pinto, Olesen, Chanot, Gerson, Bohnert – Rodrigues, Martins Pereira, Barreiro Martins, Borges Sanches – Sinani

Portugalia

  • Portugalia a început în forță preliminariile pentru EURO 2024. Lusitanii s-au impus cu 4-0 contra celor din Liechtenstein, cu Ronaldo printre marcatori (dublă).
  • Naționala condusă de Roberto domină clar duelurile directe cu Luxemburg, reușind să câștige 15 din cele 16 partide. Ultimele meciuri au avut loc în 2021, iar atunci Portugalia câștiga cu 3-1 în tur și cu 5-0 în retur.
  • 1.13 este cota pentru un nou succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Rui Patricio – Cancelo, Pereira, Dias, Inacio, Guerreiro – Bruno Fernandes, Palhinha, Silva – Ramos, Cristiano Ronaldo

Pariază pe COTA 1.55 la Winmasters!

Plasează pariul