Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Luton vs Sunderland ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Confruntarea dintre Luton și Sunderland este una ce contează pentru manșa retur din semifinalele barajului pentru promovarea în Premier League, aceasta fiind programată să se joace marți seara, de la ora 22:00, pe "Kenilworth Road".
Luton vs Sunderland
May 16,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Luton vs Sunderland

Sunderland s-a impus cu 2-1 în prima manșă, revenind de la 0-1, fiind favorită la accederea în finală barajului. Nu vom merge însă pe mâna sa, urmând totuși joace în deplasare, pe un teren pe care gazdele se descurcă de minune în ultima perioadă. Mizăm pe varianta golurilor, bazându-ne pe statistica înfruntărilor directe, în ultimele cinci marcându-se de fiecare dată la ambele porți. Așadar, pornind de la această idee, vom paria cu încredere pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Luton – Sunderland

Ruud câștigă - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Luton

  • Conform site-urilor de specialitate, este sub nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, însă în ciuda acestui aspect, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii vor juca cu siguranță un rol important.
  • În acest sezon, trupa lui Rob Edwards a strălucit, având în vedere faptul a terminat pe locul al treilea al clasamentului, cu 80 de puncte acumulate în decurs de 46 de etape. A reușit 21 de victorii și 17 remize, suferind opt înfrângeri, în toate aceste partide marcând 57 de goluri, primind 39.
  • După o serie impresionantă de 14 partide consecutive fără înfrângere, cei de la Luton au clacat. În ultimul joc, aceștia s-au deplasat pe terenul lui Sunderland, unde au pierdut cu 2-1, în ciuda faptului au deschis scorul, astfel sunt nevoiți ca în această înfruntare joace la victorie.

ECHIPA PROBABILA: Horvath; Bell, Lockyer, Osho; Drameh, Mpanzu, Nakamba, Clark, Doughty; Adebayo, Morris

Sunderland

  • Dispune de un lot mai valoros, e drept, cel puțin pe hârtie, însă nu putem spune este neapărat o echipă mai puternică. Aceasta urmează aibă o misiune extrem de grea, având în vedere faptul va juca în deplasare, pe un teren pe care gazdele se descurcă de minune, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră la casele de pariuri.
  • „Pisicile negre” jucau în sezonul precedent în eșalonul al treilea, astfel accederea la barajul pentru promovare este o performanță foarte impresionantă, pornind cu prima șansă la calificarea în finală, având toate motivele spere la revenirea în Premier League după o pauză de șase sezoane.
  • Sunderland traversează o formă foarte bună, având în vedere faptul este neînvinsă de zece partide, în acest interval obținând cinci victorii, astfel are un moral foarte bun înainte de această confruntare.

ECHIPA PROBABILA: Patterson; Huggins, O’Nien, Hume, Gooch; Neil, Ekwah; Diallo, Pritchard, Clarke; Gelhardt

Vezi rezumatul meciului din tur

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul