Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 04.01.2022

Miercuri dimineață, nu îinaintea orei 04.00, ora României, Liudmila Samsonova (Rusia) și Aryna Sabalenka (Belarus) sunt adversare în optimile WTA Adelaide.
Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka
January 04,2023
04:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liudmila Samsonova vs Aryna Sabalenka

Sunt ambele sportive cu real potențial, însă tenisul feminin este surprinzător și nu m-ar mira să vedem răsturnări de situație. Din acest motiv recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Liudmila Samsonova – Aryna Sabalenka

peste 57.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Liudmila Samsonova

  • Anul a început bine pentru jucătoarea din Rusia. Locul 20 în lume a câștigat în fața chinezoaicei Zhang, însă nu a fost atât de ușor.
  • Deși favorită conform cifrelor, Liudmila a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi și a reușit, câștigând lejer în decisiv.
  • Singurul set intrat în prelungiri a fost chiar primul, pe care Zhang l-a câștigat cu scorul de 7-5. Totuși, la final scorul a fost 5-7, 6-3, 6-0.

Aryna Sabalenka

  • Finalul anului trecut a fost de coșmar pentru Aryna dacă ne raportăm la rezultatele meciurilor pe care le-a avut.
  • Pe de altă parte, precedentele două jocuri au avut loc într-o competiție amicală care a avut loc în Emiratele Arabe United.
  • A cedat în setul decisiv contra Elenei Rybakina, iar în cel mai recent meci a avut-o față în față pe Iga Swiatek (1 mondial), în fața căreia a pierdut în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul