Lituania - Serbia. Oaspeții au prima șansă la victorie

Al doilea joc din grupa de calificare a tricolorilor este cea dintre Lituania și Serbia, contracandidatele noastre la calificarea pentru Euro 2020. Partida ce se va disputa de la ora 21:45 la Vilnius va alinia la centru două selecționate extrem de diferite din punct de vedere valoric care pot creea un fotbal extrem de deschis, cu multe faze de poartă, pe scurt: spectacol.
lituania

Lituania primește din partea celor de la UEFA o șansă ceva mai mare pentru a se califica la campionatul european, dar pentru realizarea acestui fapt are nevoie de foarte multă șansă și concentrare în asemenea dueluri. Galben-verzii conduși de la margine de Jankauskas au realizat o campanie extrem de slabă pentru Mondial, aceștia reușind să strângă cca 6 puncte, doar Malta fiind sub valoare acestora. Lituanienii trebuie să aibă o cu totul altă față în această nouă competiție europeană pe care speră să fie un impuls pentur ei datorită schimbării efectuate de către UEFA la forma acesteia, ofeindu-le chiar și acestora șanse reale la calificare. Șapte partide au disputat verzii în anul 2018, înregistrând rezultate de tot felul, doar două victorii contra Sri Lanka și Armenia.

Serbia se deplasează până la Villnius cu dorința de a obține toate cele trei puncte pentru a începe cu dreptul această campanie de calificare pentru campionatul european. Sârbii au o misiune ușoară dacă stăm să privim la lotul acestora și la cel al combatantei din această seară, dar lipsa de concentrare și de luciditate poate face ca scorul să nu se schimbe deloc pe tabelă dacă vecinii noștrii nu vor aborda meciul la seriozitate maximă. Pentru Serbia, anul acesta a fost unul istoric, reușind să se califice din nou la un Campionat Mondial, participarea din Rusia fiind într-adevăr un eveniment care a marcat această țară, și putea realiza și multe alte amprente dacă norocul ținea de partea acesteia. Într-o grupă cu Elveția, Costa Rica și Brazilia, șansele sârbilor au existat până într-un punct când ne șansa a condus la eliminare. De această dată începe un alt drum către o altă competiție, Euro 2020, și speră să aibă același deznodământ ca turneul final precedent.

Cotele de pariuri oferite de bookmakeri au o singură favorită în această seară și aceea este Serbia care are toate șansele să se impună în această deplasare. Cu un Mitrovic și Tadic în mare formă, sârbii nu au cum să rateze victoria la Villnius, mizând astfel pe valoarea jucătorilor în acest duel, având mari șanse să înscrie de cel puțin 2 ori în poarta lituanienilor.