Lituania - România. Ponturi pariuri si cote

Începând cu ora 21:45 vom avea parte de unul dintre cele mai importante meciuri ale anului pentru naționala noastră, aceasta luptându-se pentru o calificare în play-off-ul Ligii Națiunilor și implicit să acceadă într-o grupă care să îi permită calificarea la Euro 2020 a cărui gazdă este alături de alte selecționate. România se va duela cu Lituania la Vilnius, iar tricolorii speră la un rezultat pozitiv, cele trei puncte fiind extrem de importante în acest moment.
lituania romania small

Lituania a încercat an de an să realizeze destul de multe schimbări atât din punct de vedere al promovării de jucători, de investiții cu privire la fotbaliștii de viitori ai naționalei, dar și multe aspecte legate de selecție, staff s.a.m.d.p, dar fără prea mult succes datorită lipsei de experiență și de profesionalism. Lituania are nevoie de o mai bună dezvoltare pe această latură, iar până atunci, galben-verzii trebuie să se descurcă cu ce au în acest moment.

Situația stă destul de rău pentru naționala lui Jankauskas care nu a reușit să obțină niciun punct la acestă Ligă a Națiunilor, pierzând în fața Serbiei și Muntenegrului, toate meciurile la scor alb, niciun gol venit din partea combatantei românilor din această seară. Meciul contra sârbilor a fost ceva mai bun atât din punct de vedere al tacticii folosite cât și al randamentului dat de jucători care au avut chiar câteva ocazii pentru a marca, dovadă că potențial pentru a scoate un rezultat bun în această seară există ceea ce ar trebui să îi ambiționeze pe galben-verzi.

România dispută cea de a treia confruntare din acest nou format al Ligii Națiunilor și sunt pe cale să obțină prima victorie din aceste trei meciuri, dar pentru a realiza acest lucru este nevoită să aibă  o prestație mult mai bună și mai convingătoare față de cele două precedente, chiar dacă ultima partidă s-a dovedit a fi un succes relativ, trăgând destul de multe concluzii pozitive, dar bineînțeles lăsând loc de mai bine. Selecționata lui Cosmin Contra se clasează după două jocuri pe locul 3 cu 2 puncte, remizând contra muntenegrenilor la Ploiești în fața unui stadion gol, 0-0, și reusind să scoată un rezultat tot de egalitate pe terenul sârbilor, scor 2-2.

Chipciu&Co nu au reușit să se evidențieze sub nicio formă în fața autobazei muntenegrene, jucătorii români arătând extrem de rău pe partea ofensivă care ulterior s-a mai reglat în partida din Serbia. Acolo, tricolorii s-au dăruit după foarte mult pentru națională, și iată cum după pauză lucrurile s-au schimbat complet pentru aceasta, Tucudean reușind să egaleze la 2 și aducând un punct implicit galbenilor care ar trebui să conteze foarte mult la moralul acestora.

Romania echipa probabila: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Tamas, Tosca – Marin, Anton, Chipciu – Stanciu, Keseru, Maxim

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lituania – România

Meciul nu putem afirma că este unul echilibrat din niciun punct de vedere, dar ceea ce au prezentat galbenii ca joc în cele două jocuri putem să ne așteptăm chiar la un rezultat de egalitate dacă lipsa de dăruire a acestora se va observa cu desăvârșire, iar ambiția lituanienilor va fi cu mult peste ce se așteaptă. De aceea, voi evita pariul pe soliști și voi miza pe un pariu pe goluri deoarece putem să ne așteptăm oricând ca relaxarea României să apară oricând în această deplasare și să cedeze o dată în fața ofensivei lituaniene.

Pont pariuri Manchester United - Juventus