Lituania - Muntenegru. Ponturi pariuri și cote

O altă partidă ce are să se dispute din grupa României de calificare din Liga Națiunilor este jocul dintre Lituania și Muntenegru programat de la ora 21:45 pe stadionul din Vilnius. Oaspeții au mare nevoie de victorie pentru a spera la o clasare cât mai bună, în timp ce gazdele nu prea mai au ce să piardă sau pentru ce să lupte în jocurile ce urmează.
lituania muntenegru small

Lituania rămâne o formație extrem de modestă a fotbalului european care are nevoie de o reconstrucție foarte masivă dacă se dorește a se întemeia un fotbal de calitate la selecționata galben-verde. Condusă de pe margine de Jankauskas, lituanienii au avut câteva momente foarte bune în jocurile pe care le-au disputat până în acest moment în Liga Națiunilor, dar lipsa de experiență și de valoare și-a spus cuvântul în majoritatea momentelor. Trei înfrângeri din tot atâtea meciuri au izbutit lituanienii, pierzând în fața tuturor combatantelor din această grupă, și reușind să marcheze un singur gol, chiar împotriva selecționatei României în partida din urmă cu câteva zile. Lituania a reușit să egaleze în minutul 89, iar întreg stadionul era aruncat în aer, în timp ce banca României fierbea cu fiecare secundă care trecea în defavorea ei. În cele din urmă, experiența extrem de mică a naționalei lui Jankauskas și-a arătat fața la golul primit de la Alexandru Maxim în minutul 94 după o apărare vraiște care nu are voie să se manifeste astfel în minutele de prelungire, putând fii un punct important pentru selecționata galben-verde.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Muntenegru simte oarecum că șansa ai în legătură cu această Ligă a Națiunilor de a termina pe o poziție fruntașă este destul de mică, dar selecționata condusă de pe bancă de Tumbakovic va încerca pe cât posibil să nu mai piardă niciun joc în următoarele partide ce o vor aștepta. Savic&Co au debutat foarte bine în urmă cu o lună la Ploiești în fața României cu care reușea să scoată un 0-0, mai ales că pentru selecționata antrenorului sârb a reprezentat un reuzltat de aur datorită lotului net inferior pe care îl deținea la momentul respectiv. A urmat un meci pe teren propriu în fața Lituaniei în care muntenegrenii nu au prezentat niciun fel de emoție comparativ cu românii, făcându-și meciul ușor în prima repriză după două goluri fulger marcate de Savic și Jankovic. Cel de-al treilea joc a reprezentat și prima înfrângere pentru muntenegreni care nu au făcut față presiunii sârbe, fiind învinși chiar la Podgorica cu scorul de 0-2.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lituania – Muntenegru

Conform caselor de pariuri și cotelor oferite de către bookmakeri, Muntenegru are prima șansă la victorie în acest moment, având totuși un lot mult mai experimentat și mai valoros care poate da lovitura în orice moment, lucru ce a putut fi observat și în meciul tur de la Podgorica unde Savic&Co nu a întâmpinat nicio problemă dacă a știut să gestioneze foarte bine începutul de meci. Voi miza astfel pe o victorie a muntenegrenilor la o cotă excelentă, iar pentru curajoși o repetare a scorului din tur.

Pont Pariuri Wolfsburg - Bayern Munchen