Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liechtenstein vs Slovacia ponturi și pronosticuri 20.06.2023

La Vaduz, pe Rheinpark Stadon, marți seară se joacă meciul dintre Liechtenstein și Slovacia. Partida are loc la 21:45 și face parte din etapa 4 a Grupei J din calificările Euro 2024.
Peste 3.5 goluri - Cota 1.75⭐
June 20,2023
21;45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liechtenstein vs Slovacia

Slovacia are un meci ușor, iar experiența și nivelul pe care aceasta le-a arătat în primele trei etape ale calificărilor nu fac decât să ne întărească convingerea că scorul este singura necunoscută. Peste 3.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Liechtenstein – Slovacia

Peste 3,5 seturi - Cota 1.56⭐
Pariază acum

Liechtenstein

  • Învinsă pe bandă rulantă în cele cinci meciuri disputate deja în calificările pentru Campionatul European 2024, Liechtenstein este din nou cotată cu a doua șansă.
  • În runda anterioară a încheiat fără gol marcat, în ceea ce a fost a treia partidă consecutivă din tot atâtea jucate în campania aceasta.
  • Luxemburg a învins-o cu 2-0, Islanda cu 7-0 și Portugalia cu 4-0. Din cauza acestor rezultate este pe ultimul loc, cu 0 puncte, 3 mai puține decât Islanda și Bosnia.

Echipă probabilă: Buchel – Malin, Traber, Hofer – Wolfinger, Meier, Luchinger, Sele, Goppel – Salam, Salahovic

Slovacia

  • Neînvinsă după cele trei meciuri din calificările Euro 2024, Slovacia are 7 puncte, două mai puține decât ocupanta locului 1 pe care o poate întrece dacă Islanda o învinge.
  • Până la derby-ul cu Portugalia, Slovacia va merge la Vaduz din postura de favorită certă, cu toate că din 2003 nu s-a mai impus acolo.
  • Acum lucrurile sunt la un alt nivel. După 0-0 cu Luxemburg în chiar runda inaugurală, Slovacia s-a trezit și a câștigat cu 2-0 împotriva Bosniei și 2-1 cu Islanda, pe care a întâlnit-o în runda anterioară.

Echipă probabilă: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Hamsik – Suslov, Mak, Polievka

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările Euro 2024! Ai streaming live, bonus de bun venit de până la 500 lei care se acordă doar utilizatorilor noi, cât și sute de piețe și pariuri speciale pentru fiecare eveniment important din orice sport!

Plasează pariul