Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liechtenstein vs Islanda ponturi și pronosticuri 26.03.2023

De la ora 19:00, la Vaduz, Rheinpark Stadion găzduiește Liechtenstein și Islanda, duel din runda cu numărul 2 a Grupei J de calificare la EURO 2024.
Liechtenstein vs Islanda
March 26,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liechtenstein vs Islanda

Gazdele oricât se străduiesc nu prea par capabile să țină pasul cu echipe precum Islanda sau chiar mai modeste și atunci recomandarea este 2 pauza/2 final, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Liechtenstein – Islanda

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Liechtenstein

  • Din 2020 nu a mai învins Liechtenstein o echipă și atunci s-a duelat cu Luxemburg, dar într-un meci de pregătire.
  • În ultimele dueluri a fost doar un adversar facil și nimic mai mult. Din contră, a pierdut în ultimele cinci dueluri fără să înscrie.
  • În prima etapă a mers la Lisabona, acolo unde Portugalia a stat de partea cealaltă. 4-0 a fost scorul unui duel unde Cristiano Ronaldo a înscris două goluri.

Echipă probabilă: Buchel; Wolfinger, Malin, Traber, Hofer, Meier; Frommelt, Wieser, Hasler; Gassner, Frick

Islanda

  • Parte din Grupa J, Islanda nu a putut ține pasul cu Bosnia & Herțegovina, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea adversarilor.
  • Islanda a fost condusă încă din primele minute, iar pe tot parcursul meciului a avut doar câteva ocazii care s-au finalizat cu șut pe spațiul porții adverse.
  • În urma celor întâmplate în runda inaugurală calificărilor, Islanda se află pe penultima poziție, dar acum are ocazia să obțină a patra victorie consecutivă în fața micuței Liechtenstein.

Echipă probabilă: Runarsson; Palsson, Magnusson, Gretarsson, Olafsson; A Sigurdsson, Traustason, Haraldsson, Thorsteinsson; Gudmundsson, Finnbogason

Pariază la Superbet pe meciurile din preliminariile EURO 2024!

Plasează pariul