Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liechtenstein vs Andorra ponturi pariuri si pronosticuri 22.09.2022

Joi, 22 septembrie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Liechtenstein vs Andorra, contand pentru etapa cu numarul 5 in Liga Natiunilor, a carui analiza si pont il gasiti pe site-ul Ponturi Bune.
Liechtenstein vs Andorra
September 22,2022
21:45

Ponturi Liechtenstein vs Andorra

peste 2.5 goluri - Cota 1.78 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Liechtenstein vs Andorra

Nu sunt foarte multe de spus despre aceste doua echipe. Liechtenstein si Andorra sunt doua nationale modeste, cu jucatori amatori in mare parte, astfel ca ne asteptam la un duel echilibrat, cu putine goluri. Recomand pronosticul „X”, la o cota de 3.10 la 888sport!

Liechtenstein

  • Liechtenstein este una dintre cele mai slabe nationale, fapt ce s-a dovedit si in Liga Natiunilor. Acestia au pierdut toate cele 4 partide disputate pana acum.
  • Trebuie spus faptul ca Liechtenstein a ajuns la 22 de jocuri consecutive fara victorie, perioada in care a inregistrat 3 remize si nu mai putin de 19 infrangeri.
  • De altfel, ultimul succes obtinut intr-un meci oficial dateaza din septembrie 2020, 0-2 cu San Marino.
  • 2.85 este cota la victorie cu Andorra!

Andorra

  • Andorra este cam de acelasi nivel cu Liechtenstein, insa a reusit o campanie buna, in care a strans 4 puncte in primele 4 etape. Singura victorie a venit chiar cu Liechtenstein, scor 2-1.
  • Trebuie sa stii ca victoria cu adversara din acest joc a fost doar al doilea succes intr-un meci oficial din octombrie 2021, 0-3 cu San Marino.
  • Conform celor mai bune case de pariuri online, Andorra este favorita cu Liechtenstein, iar un succes primeste o cota de 2.15!

Pariaza pe COTA 3.10 la 888sport!

Plasează pariul