Pariuri sportive

Liechtenstein vs Armenia ponturi pariuri si pronosticuri 25.03.2021

Liechtenstein vs Armenia se joaca in grupa J a preliminariilor CM 2022, cea din care face parte si formatia Romaniei. Fara indoiala, sunt echipele care au sanse zero la calificare, dar care vor cauta sa dea emotii in special in jocurile pe teren propriu.

armenia

Armenia – ponturi fotbal

Ponturi Liechtenstein – Armenia

Ponturi pariuri si pronostic analizat Liechtenstein vs Armenia

Au disputat ultima dubla directa in preliminariile Euro, iar Leichtenstein a reusit sa obtina, acasa, o remiza, 1-1. Asa cum s-a intamplat si in jocul direct de-acasa din UNL. Probabil ca si in acest meci cei din Liechtenstein isi propun sa marcheze si, de ce nu, sa obtina o remiza. Propunerea este gol in ambele reprize, cota 1.62 la Unibet. Am sa incerc insa si GG, cota 2.18.

Liechtenstein

  • N-a reusit vreun punct in precedenta campanie de preliminarii CM, iar in noua dintre cele 10 meciuri nu a reusit nici macar sa marcheze.
  • In plus, referindu-ne la acelasi confruntari, a cedat sase dintre ele la o diferenta de minimum trei goluri, dar aceasta este confruntarea in care poate forta, dupa doua remize, primul succes in preliminarii din 2005 incoace.
  • Are o linie 2-2-2 in ultimele sase meciuri, iar impotriva Armeniei a marcat in trei dintre ultimele patru meciuri.

Formatie probabila: Hobi; Goppel, Kaufmann, Malin, Brandle; Frommelt, Hasler, Sele, Kuhne, Y. Frick; N. Frick.

Armenia

  • Are trei victorii si doua remize in ultimele cinci meciuri si a reusit sa promoveze in League B a UEFA Nations League.
  • Are o linie 2-1-7 in ultimele 10 meciuri din preliminariile CM, iar patru dintre cele sapte esecuri au fost la minimum trei goluri diferenta.
  • Statistica sa in deplasare in ultimele 10 jocuri este 3-3-4, jocurile fiind extrem de spectaculoase, noua dintre ele oferind GG.

Formatie probabila: Yurchenko; Hovhannisyan, Calisir, Haroyan, Hambardzumyan; Ghazaryan, S. Grigoryan, A. Grigoryan, Barseghyan; Adamyan, Karapetian.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri