Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Levski vs Frankfurt ponturi și pronosticuri 24.08.2023

Sofia este orașul unde Levski și Frankfurt se vor duela joi, cu începere de la ora 20:00. Meciul de pe National Stadium Vasil Levski reprezintă prima manșă din play-off-ul Europa Conference League.
Levski vs Frankfurt
August 24,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Levski vs Frankfurt

Deloc sigură pe ea în câteva din evoluțiile pe care le-a avut până acum, Levski Sofia are probleme și de această dată, având a doua șansă. Frankfurt este o echipă care nu ratează asemenea ocazii când este favorită și în contextul acesta vă recomand victorie Frankfurt, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Levski – Frankfurt

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Levski Sofia

  • Deja are experiență în ediția aceasta de Europa Conference League unde a participat în precedentele două tururi și s-a descurcat foarte bine.
  • Levski Sofia a reușit ca în turul anterior să o trimită acasă pe Hapoel Ber Sheva cu scorul de 2-1 la general. A fost 0-0 în tur, iar golurile lui Welton și Ronaldo au calificat-o pe formația bulgară.
  • Anterior dublei cu Hapoel Beer Sheva a trecut de Shkupi. Formația din Macedonia de Nord a fost învinsă cu scorul de 3-0 la general (2-0 deplasare și 1-0 acasă).

Frankfurt

  • La doar câteva zile după ce a debutat în Bundesliga 2023-2024 cu o victorie în fața echipei Darmstadt, Eintracht urmează să joace primul său meci și în ediția aceasta de Conference League.
  • De altfel, Frankfurt nu a primit încă gol în acest sezon. Înaintea victoriei cu 1-0 din runda 1 a campionatului intern a dispus cu scorul de 7-0 și de Lokomotive Leipzig.
  • La fel cum s-a întâmplat și în primele două meciuri ale sezonului, formația germană are prima șansă.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul