Lechia - Legnica. Se anunță un rezultat de egalitate.

Runda cu numărul 4 debutează în această zi de vineri cu două partide care cu siguranță vor oferi un spectacol fotbalistic extrem de intersant publicului ce va fi prezent pe stadion. Una dintre aceste partide este cea dintre Lechia și Legnica, duel programat de la ora 19:00 pe Energa Gdansk Stadion. Cele două formații se prezintă destul de slab în acest început sezon, iar cu siguranță acest meci poate destabiliza una dintre aceste echipe printr-un succes.

Lechia, gazda acestei partide, primește vizita unei nou-promovate, primind astfel prima șansă din partea caselor de pariuri datorită lotului net superior și a experienței pe care o deține. Formația poloneză condusă de la margine de Stokowiec a ratat șansa sezonul trecut să se bată pentru primele locuri, astfel că a ajuns în a doua jumătate a clasamentului, dar reușind în cele din urmă să nu retrogradeze. Lechia rămâne o formație care încearcă să facă tranziția cât se poate de eficient între cele două compartimente, majoritatea partidelor balansându-se între scoruri de egalitate sau victorii și respectiv înfrângeri la limită. Aceste lucruri s-au observat și în cele trei partide disputate în noul sezon, primul oferind toate cele trei puncte chiar de pe terenul Jagielloniei, în timp ce, celălalte două jocuri s-au încheiat cu scoruri de egalitate contra celor de la Slask și Legia Varșovia, fiind astfel într-o stare care necesită o victorie cât se poate de repede.

Legnica, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Lechia cu gândul să obțină un rezultat pozitiv care să mai urce în clasament câteva locuri. Formația nou-promovată care anul trecut reușea lucruri fantastice în liga secundă, anul acesta faptele nu sunt chiar atât de semnificative precum se așteptau mulți oameni, fiind destul de clar faptul că Legnica se va lupta pentru a se păstra în primul eșalon până la finalul sezonului. Jocul prestat de clubul condus de la margine de Nowak este destul de slab, ne având nici apărare și nici atac pe care să se bazeze, fiind o victimă sigură împotriva formațiilor de top din fotbalul polonez. Într-adevăr, a reușit să debuteze cu dreptul pe teren propriu contra celor de la Pogon, scor 1-0, dar s-a stins ușor prin două înfrângeri împotriva celor de la Wisla și Gornik care i-au înscris în total nu mai puțin de 5 goluri.

Ambele formații se vor lupta pentru cucerirea tututor celor 3 puncte deoarece nevoia atât la gazde cât și la oaspeți este destul de mare, mai ales că fiecare gândește în ideea că va avea în față un adversar destul de accesibil. Cred că cel mai bine vom miza pe goluri în această dispută, câte un gol de fiecare parte fiind relativ echitabil, iar la final mari șanse ca niciuna să nu se bucure de victorie.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc