Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

La Nucia vs Valencia ponturi pariuri si pronosticuri 03.01.2023

Marti seara, de la ora 20:00, in cadrul 16-imilor de finale ale Cupei Spaniei, Valencia se va deplasa pe „Estadi Olimpic Camilo Cano La Nucia”, acolo unde va da piept cu La Nucia. Pariem pe goluri!
La Nucia vs Valencia
January 03,2023
20:00

Ponturi La Nucia vs Valencia

1 pauza/1 final - Cota 2.15 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat La Nucia vs Valencia

Ca valoare si experienta, Valencia este net superioara, insa forma de moment lasa de dorit. De partea cealalta, La Nucia este cu moralul ridicat dupa victoria cu Las Palmas din Cupa si spera la o noua surpriza. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, in COTA 1.98 la NetBet!

La Nucia

  • La Nucia evolueaza in Primera REEF, acolo unde se afla doar pe locul 11, insa este in grafic pentru un loc in play-off – 3 puncte o desparte de top 5!
  • Trebuie spus faptul ca echipa gazda este neinvinda in ultimele 6 partide disputate in toate competitiile, timp in care a inregistrat 3 victorii si 3 remize.
  • Pentru a ajunge in 16-imile Cupei Regelui, La Nucia a trecut de Hercules (2-4 in preluguri) si Las Palmas (la penalty-uri).
  • 7.00 este cota la victorie cu Valencia!

Valencia

  • Valencia este la primul joc in actuala editie a Cupei Regelui, acestia fiind mari favoriti la calificarea in optimile competitiei.
  • Trupa pregatita de Gennaro Gattuso vine dupa o infrangere, 2-1 in deplasare la Villarreal. Dupa 15 etape, „liliecii” se afla pe un modest loc 10 in La Liga, cu sanse minime la cupele europene.
  • Trebuie sa mentionam faptul ca Valencia are o singura victorie in ultimele 7 partide oficiale! Se impune cu La Nucia? 1.35 este cota pentru un succes!

Pariaza pe COTA 1.98 la NetBet!

Plasează pariul