Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kazakhstan vs Slovenia ponturi și pronosticuri 23.03.2023

De la ora 17:00, la Astana, Kazakhstan și Slovenia se vor duela în cadrul primei etape din calificările pentru Campionatul European din 2024. Meciul este transmis în direct pe Prima Sport 2 și Digi Sport 3.
Kazakhstan vs Slovenia
March 23,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Kazakhstan vs Slovenia

Este pentru prima oară când cele două naționale se duelează în meci direct, dar Slovenia cu puțin efort poate pleca neînvinsă de la Astana. Totuși, întâlnește o echipă care în precedentele sale trei meciuri a înscris un gol și a primit șapte. Vă recomand Slovenia câștigă oricare dintre reprize, cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Kazakhstan – Slovenia

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Kazakhstan

  • În precedentele sale trei dueluri le-a întâlnit pe Azerbaijan, Uzbekistan și Emiratele Arabe Unite, dar de fiecare dată a primit cel puțin două goluri per meci și a trebuit să se recunoască învinsă.
  • Cu un lot evaluat la aproximativ 18 milioane de euro, Kazakhstan este condusă de aproape un an de zile de Magomed Adiev (45 ani). Sub comanda acestui antrenor a reușit ca pe lângă trei înfrângeri să obțină și patru victorii, cât și un rezultat de egalitate.
  • Componentă a Grupei H, Kazakhstan este văzută printre echipele care or să se lupte să nu încheie pe ultimul loc. Are cotă 35.00 la Superbet pentru a încheie pe unul dintre primele două locuri dintr-o grupă unde Danemarca este favorită să termine pe 1.

Echipă probabilă: Shatskiy – Kairov, Maliy, Yerlanov, Marochkin, Dosmagambetov – Zaynutdinov, Tagybergen, Kuat, Astanov – Aymbetov

Slovenia

  • De șapte ori mai valoroasă decât selecționata Kazakhstanului, reprezentativa Sloveniei îi are pe Oblak și Benjamin Sesko cotați fiecare la câteva zeci de milioane de euro.
  • Omul pe mâna căruia merge din 2018 este Matjaz Kek (61 ani) și cel puțin în ultimele meciuri a jucat un fotbal reușit. Drept urmare, nu a mai pierdut de aproximativ nouă luni, d la acel 1-4 cu Serbia din UEFA Nations League.
  • Va fi o luptă grea pentru selecționata slovenă, iar la Superbet poți paria deja dacă să încheie pe primele două locuri sau în afara lor. Cotă 1.72 are Slovenia să termine pe locurile 3-6 în Grupa H.

Echipă probabilă: Oblak – Stojanovic, Blazic, Bijol, Sikosek – Zajc, Gnezda Cerin, Stankovic, Verbic – Sporar, Sekso

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările pentru Campionatul European din 2024!

Plasează pariul