Kalmar - Goteborg. Lupta se dă la mijlocul clasamentului.

Runda cu numărul 16 continuă în Suedia și în această zi de sâmbătă oferind publicului două jocuri din care acesta speră să vadă un spectacol frumos. Una dintre acestea este cea dintre Kalmar și Goteborg, partidă programată de la ora 17:00 pe Guldfalgen Arena. Lupta se dă la mijlocul clasamentului unde fiecare își dorește toate cele trei puncte pentru a nu cădea și mai jos, mai exact în zona roșie.
Goteborg - Sirius

Kalmar, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă deoarece are de partea sa terenul care poate fi un element esențial în acest duel. Echipa condusă de la margine de Nanne Bergstrand se clasează pe locul 9 în campionatul suedez având după 15 runde un număr de 20 de puncte obținute. Aceasta trece printr-o situație destul de delicată în ce privește rezultatele deoarece în ultimele două jocuri, Kalmar a pierdut destul de inexplicabil ambele partide pe teren propriu în fața celor de la Sundsvall, scor 0-2, și Djurgarden, scor 0-1. Runda trecută a urmat încă un eșec pentru Kalmar pe terenul celor de la AIK, scor 1-0, atitudinea jucătorilor fiind cea mai mare problemă. Aceștia au nevoie de un restart pentru că în acest ritm lucrurile avansează spre retrogradare. Bergstrand a explicat problemele de la club în această săptămână, găsind și o rezolvare la acestea, având de altfel toată încrederea în băieții săi că pot redresa situația.

Goteborg, oaspetele acestei partide, este cotată cu șansa a doua deoarece pe lângă forma nu tocmai bună din ultima perioadă, va avea și ostilitatea publicului care cu siguranță va simți presiunea. Echipa condusă de la margine de suedezul Asbaghi nu realizează până acum sezonul pe care și l-ar fi dorit. Goteborg se clasează pe locul 11 cu 19 puncte obținute până în această etapă, fiind la 7 distanță de prima poziție retrogradabilă. Asbaghi trebuie să redreseze cîrma cât se poate de repede pentru a nu ajunge într-o criză în următoarele etape. Goteborg a reușit într-adevăr chiar acum trei etape și respectiv etapa trecută să adune 6 puncte în fața unor formații ca Orebro și Bromma, ambele succese venind la 0, dar pe teren propriu. Situația pe teren străin este foarte delicată, doar 7 puncte obținute, un procentaj mic, de înțeles și cota oferită de casele de pariuri.

Cele două echipe sunt destul de apropiate ca joc și ca formă în acest moment, astfel că analiza înclină mai mult spre un rezultat de egalitate, dar cred totuși că echipa gazdă va reuși să spargă gheața în cele din urmă și să câștige acest joc, care cu siguranță va înregistra pe tabelă măcar două goluri.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc