Pariuri sportive

Jasmine Paolini vs Angelique Kerber – Ponturi United Cup – 30-12-2023

Sâmbătă dimineață, de la ora 08:30, Jasmine Paolini (Italia) și Angelique Kerber (Germania) au meci în cadrul turneului United Cup (Australia).


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jasmine Paolini vs Angelique Kerber

Poate în vremurile ei bune, Kerber pleca favorită, însă în situația de față italianca are toate șansele să se impună și dacă nu este suprafața ei favorită. Astfel, victorie Jasmine Paolini este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jasmine Paolini - Angelique Kerber

Victorie Jasmine Paolini

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jasmine Paolini - Angelique Kerber

Jasmine Paolini

  • Cel mai recent joc pe care italianca l-a avut la nivel profesionist a fost la Billie Jean King Cup și a fost eșecul suferit în fața canadiencei Leylah Fernandez.
  • Pe de altă parte, anterior acelei competiții a evoluat la Monstir (Tunisia), tot pe hard și a reușit să ajungă până în ultimul act. A pierdut atunci cu 3-6, 0-6 cu Elise Mertens.
  • În ceea ce privește meciurile directe cu Angie Kerber, duelul de sâmbătă va fi primul între locul 30 WTA și sportiva din Germania.

Angelique Kerber

  • Sportiva din Germania revine în circuit după o absență destul de mare, Angelique nu a mai jucat din 1 iulie 2022, atunci când participa la Wimbledon.
  • Pe hard nu a mai jucat de mai bine de 16 luni, iar atunci când a făcut-o se întâmpla la Miami Open 2022 și pierdut în două seturi în fața niponei Naomi Osaka.
  • Practic, va fi primul duel al sportivei din Germania care a ales să-și încheie cariera temporar după ce a aflat că este însărcinată.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri