Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Israel vs Albania ponturi si pronosticuri 24.09.2022

Sambata, ora 21:45, Tel Aviv gazduieste meciul dintre Israel si Albania. Pe Bloomfield se joaca acest duel al runde 4 din Grupa 2 Liga B a Ligii Natiunilor.
Israel vs Albania
September 24,2022
21:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat Israel vs Albania

Daca in tur am avut parte de un duel cu trei goluri, acum inclin sa cred ca ambele se vor inchide mai bine si or sa prefere acest joc. Recomandarea mea este sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Israel – Albania

peste 3.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Israel

  • Neinvinsa in aceasta campanie din UEFA Nations League, Israel si-a trecut in palmares cinci puncte in urma celor trei meciuri pe care deja le-a disputat.
  • Are si noroc deoarece Rusia este exclusa, iar contracandidatele ei sunt Islanda si Albania, echipe in fata carora s-a prezentat bine.
  • De asemenea, singura victorie a selectionatei Israelului in aceasta campanie a venit in turul contra ALbaniei, de care a trecut cu scorul de 2-1.

Echipa probabila: Marciano – Dasa, Vitor, Goldberg, Leidner, Nacho – Kartsev, Glazer, Atzili – Barbo, Abada

Albania

  • Aflata pe locul 3 in Grupa 2 din Liga B, Albania a reusit sa stranga un singur punct din cele doua intalniri pe care le-a disputat.
  • Este la doua puncte in spatele Islandei si cu patru mai putine decat Israel, adversarul acestui duel si liderul acestei grupe.
  • Nu a reusit sa se impuna nici in amicalul contra Estoniei. Cele doua s-au intalnit in vara, insa tabela a ramas nemiscata pe intreg parcursul meciului.

Echipa probabila: Berisha – Ismajli, Veseli, Ajeti, Balliu, Abrashi – N. Bajrami, Asilani – Hysaj, Uzuni – Broja

Pariaza la Superbet pe meciurile din Liga Natiunilor!

Plasează pariul