Israel - Albania. Ponturi pariuri și cote

La Beer Sheva, două selecționate ce se află într-o nevoie foarte mare de puncte pentru a încerca să se clasifice pe prima poziție în grupă, se vor lupta de la ora 21:45 într-o atmosferă incendiară creată de publicul gazdă. Este vorba de partida dintre Israel și Albania ce va avea cu siguranță 90 de minute de fotbal spectacol.
israel albania

Israel traversează o perioadă cu foarte multe suișuir și coborâșuri, fiind de drept că această selecționată nu a avut niciodată un traseu fără prea multe derapaje sau creșteri de formă,  însă cu un aspect al jocului în mare măsură identic cu cel prestat anterior. În campania pentru CM din Rusia, Israelul nu a impresionat deloc, terminând grupa pe locul 4 cu 12 puncte, fiind la 11 distanță de poziția ocupată de Italia la acea vreme. Selecționata condusă de pe margine de austriacul Herzog își dorește să aibă o altă față în această campanie pentru CE din 2020, și tocmai acest lucru se simte în organizarea echipei și spiritul pe care îl deține. După un meci pierdut în Albania, scor 0-1, formația israelită avea nevoie de o victorie pe teren propriu în fața Scoției, dar care la pauză era foarte departe de a se îndeplini această dorință deoarece selecționata britanică era în avantaj de un singur gol. Remontada a venit după pauză pentru alb-albaștrii care au întors scorul în minutul 75, și cucerind astfel primele puncte din Liga Națiunilor.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Albania întotdeauna a încercat să facă față oricăror provocări cu care a fost lovită, lucru observabil în momentul în care această mică selecționată a reușit să se califice in extremis la CE din 2016, fiind în grupă cu România la vremea respectivă. Albanezii conduși de pe bancă de italianul Panucci au reușit să strângă nu mai puțin de 13 puncte în campania pentru CM din Rusia, terminând pe locul 3 în grupă, dar fiind totuși la o distanță foarte mare față de Italia. Șansele clubului albanez au crescut considerabil odată cu instituirea noului sistem de către FIFA, dar se pare că acesta nu s-a acomodat deloc în Liga Națiunilor, ne având un parcurs prea strălucit după jocurile disputate. După o victorie foarte importantă la Tirana în fața Israelului, a urmat o înfrângere justă în Scoția, 0-2 în care albanezii nu au contat aproape deloc în meci, având o singură șansă de a marca și o posesie extrem de defavorabilă. Se observă astfel lipsa capacității de a practica un fotbal consistent pe teren străin.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Israel – Albania

Cele două se află la al 4 lea joc ce se va disputa într-o perioadă de doi ani de zile, Albania conducând cu două partide câștigate, în timp ce israeliții au un singur succes, chiar primul din perioada anterioară. Poate cel mai important aspect este victoria selecționatei lui Herzog din urmă cu ceva timp, dar conform statisticilor înregistrate, de această dată ar trebui să avem un joc cu multe reușite, deoarece echilibrul s-a observat destul de clar în ocazii. Voi miza astfel pe un pronostic bazat pe goluri, minim două înscrise de israeliți, iar pentru curajoși chiar trei deoarece starea de spirit este foarte bună după victoria din urmă cu câteva zile în fața Scoției.

Pont pariuri FC Barcelona - Sevilla