Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irlanda vs Gibraltar ponturi pariuri și pronosticuri 19.06.2023

Etapa a patra din cadrul preliminariilor EURO 2024 propune duelul dintre Irlanda și Gibraltar, acesta fiind programat să se joace luni seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Aviva Stadium" din Dublin.
Irlanda vs Gibraltar
June 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Irlanda vs Gibraltar

Irlanda este net superioară adversarei sale, din toate punctele de vedere, având un mare plus de valoare, dar și de experiență, iar în mod normal ar trebui se impună fără emoții. Naționala Gibraltarului poate spune s-a ținut bine în ultimele trei jocuri, având în vedere faptul a jucat cu Grecia, Olanda și Franța, cu fiecare pierzând cu 3-0. Pare greu de crezut Irlanda, o națională care nu excelează în atac, va marca multe goluri în această disputa, de aceea vom miza pe varianta „sub 4,5 goluri”, într-o cotă de 1.55 oferită de Betano.

Ponturi Irlanda – Gibraltar

1 pauză / 1 final - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Irlanda

  • Evident, pornește ca favorită certă în această confruntare, bookmakerii având toate motivele ia această decizie. Nu putem spune este o națională grozavă, însă este cu siguranță mult peste nivelul adversarei sale, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Irlandezii au șanse infime revină la Campionatul European, unde ultima dată au jucat în 2016. Aceștia sunt pe locul al patrulea în grupă, fiind fără puncte după două etape. De asemenea, au și rivale de calibru, jucând cu naționale precum Franța și Olanda, favorite clare la primele două locuri ale grupei.
  • Naționala Irlandei a început în aceste preliminarii cu o înfrângere la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Franța, vice-campioana mondială. Aceasta s-a deplasat apoi în Grecia, unde a pierdut cu 2-1.

ECHIPA PROBABILA: Bazunu; O’Shea, Collins, Egan; Sykes, Cullen, Molumby, Knight, O’Dowda; Ferguson, Parrott

Gibraltar

  • Este una dintre cele mai slabe naționale din Europa, care, cu doar două excepții, are în componența lotului doar jucători din campionatul intern, unul extrem de slab de altfel. Așadar, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră clară în această înfruntare.
  • Reprezentativa Gibraltarului a început aceste preliminarii cu gândul va termina pe primul loc, însă cu siguranță are ambițiile sale, căutând obțină maximul posibil, iar orice punct obținut sau orice gol marcat în această grupă cu siguranță va fi un adevărat motiv de sărbătoare pentru micuța națională.
  • A jucat trei partide în această campanie de calificare, întâlnind Grecia și Franța pe teren propriu, dar și Olanda în deplasare, în fiecare dintre aceste meciuri pierzând la scor de neprezentare.

ECHIPA PROBABILA: Coleing; Sergeant, R. Chipolina, Lopes, Olivero, Britto; De Barr, Pozo, Hartman, Ronan; El Hmidi

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul