Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irlanda U21 vs Israel U21 ponturi si pronosticuri 23.09.2022

Vineri, in prima mansa a barajului de calificare la Campionatul European U21 din anul 2023, Irlanda si Israel se intalnesc la Dublin, pe Tallaght Stadium, de la ora 21:00.
Irlanda U21 vs Israel U21
September 23,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Irlanda U21 vs Israel U21

Mi-a placut mai mult cum Irlanda a stiut sa puna accentul in meciurile cheie si in special in cele in care a evoluat acasa. Ma astept sa fie la fel de hotarata si la final sa obtina un rezultat mai buna. DNB Irlanda U21 este recomandarea mea, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Irlanda U21 – Israel U21

Victorie Freiburg - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Irlanda U21

  • singura echipa a reusit sa ii puna frana Irlande in ultimele cinci dueluri si aceasta a fost Italia. 4-1 a fost scorul in favoarea italienilor, dar de remarcat ca irlandezii au reusit sa inscrie.
  • Cu cel putin un gol inscris in fiecare din ultimele cinci jocuri, Irlanda U21 este si usor favorita in fata ISraelului, cel putin in aceasta prima mansa.
  • Calificarea la baraj a venit datorita locului al doilea ocupat in Grupa F, acolo unde a avut 19 puncte, unul mai mult decat Suedia, cea care a incheiat pe ultima treapta a podiumului.

Israel U21

  • In cel mai recent meci din campania a avut sansa sa intalneasca cea mai slaba adversara, respectiv selectionata similara a statului San Marino.
  • Dupa 2-0 cu San Marino, Israel a oprit seria de trei rezutlate consecutive fara succes, meciuri in care a cedat in doua randuri, 0-1 cu Germania si Letonia.
  • Chiar si cu infrangeri in campania de calificare a fost a 2-a in Grupa B, acolo unde a strans 19 puncte, unul mai mult ca Polonia, singura ei contracandidata pentru ocuparea celui de-al doilea loc.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la U21!

Plasează pariul