Irlanda de Nord - Bosnia și Herțegovina. Se preconizează o remiză la Belfast

Cel mai imprevizibil duel din această zi de sâmbătă a super partidelor din Liga Națiunilor este cel dintre Irlanda de Nord și Bosnia Herțegovina, programat de la ora 16:00 pe Windsor Park la Belfast. Nord irlandezii promit spectacol în tribunele acestei arene care speră să fie de bun augur pentru favoriții săi și astfel să se bucure la final de o victorie extrem de importantă.
irlanda de nord bosnia

Irlanda de Nord debutează pe arena proprie în această Ligă a Națiunilor și speră să realizeze un succes în această după-amiază, dar lucrurile se pare că nu vor sta deloc simplu pentru aceasta. Dacă în urmă cu patru ani abia începea să miște puțin pe harta Europei printr-un fotbal extrem de simplu și fără pic de spectacol, dar relativ eficient pe alocuri, după acești ani iată cum lucrurile au evoluat excelent pentru această țară care aparent aproape că a reușit să dea lovitura în urmă cu ceva timp când putea să se califice la Turneul Final din Rusia, dar nu a reușit să o elimine pe Elveția de la baraj. O astfel de națională merită toate aplauzele deoarece cu un campionat care este foarte slab din toate punctele de vedere a reușit să întocmească un astfel de lot care poate produce o surpriză plăcută în această competiție oricând.

Bosnia se deplasează la Belfast pentru a încerca să își surprindă adversarul și astfel să obțină toate cele trei puncte. Albaștrii debutează în această Ligă a Națiunilor în deplasare din păcate, iar tocmai acest lucru nu pare deloc bine văzut de către staff care simte presiunea pusă pe umerii fotbaliștilor de către suporterii din Irlanda de Nord. Balcanicii au și ei multe lucruri de arătat în această seară, atât în tribune cât și în teren, dar cel mai important fiind jocul care trebuie să meargă la capacitate maximă. Bosniecii au ratat participarea la barajul pentru CM 2018 în fața grecilor, trecând peste aceștia cu două puncte care au contat decisiv în privința calificării, dar naționala lui Ibisevic nu își pierde speranța și simte că poate da lovitura în acest an. Pjanic și Dzeko se află într-o formă foarte bună la echipele de club și pot fi foarte periculoși în această seară la Belfast.

Cele două naționale sunt văzute ca fiind destul de apropiate din punct de vedere valoric, dar cu siguranță destul de diferite ca joc, anihilându-se în final reciproc lucru ce determină ideea de a se putea înregistra absolut orice rezultat în această seară. Voi miza pe un gol marcat de ambele formații și pe un egal la finalul partidei.