Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Huddersfield vs Nottingham ponturi pariuri si pronosticuri 29.05.2022

Duminica, in data de 29 mai, cu incepere la ora 18:30, se va juca finala play-off-ului de promovare in Premier League dintre Huddersfield si Nottingham, urmand sa se desfasoare pe “Wembley Stadium". Cine castiga?
Huddersfield vs Nottingham
May 29,2022
18:30

Ponturi Huddersfield vs Nottingham

ambele echipe marcheaza - Cota 1.71 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Huddersfield vs Nottingham

Nottingham nu a mai ajuns in Premier League de 27 de ani, in timp ce Huddersfield a jucat ultima in sezonul 2018-2019. Se anunta un duel de lupta, echilibrat si tensionat in acelasi timp, miza partidei fiind uriasa. Este posibil ca echipa care se califica sa se decida la penalty-uri, iar recomandarea mea este pronosticul „X”, in COTA 3.15 la 888sport!

Huddersfield

  • Huddersfield a incheiat sezonul pe locul 3, cu 82 de puncte stranse in 46 de etape, la 6 lungimi de o promovare directa.
  • A ajuns in finala de promovare in Premier League, dupa ce a trecut de Luton in semifinale, cu scorul general de 2-1 (1-1 in tur, 1-0 in retur).
  • De mentionat este ca Huddersfield este neinvinsa in ultimele 10 partide, perioada in care a inregistrat doua remize si nu mai putin 8 victorii. Un succes cu Nottingham primeste o cota de 3.70!

ECHIPA PROBABILA: Nicholls – Lees, Hogg, Colwill – Pipa, Holmes, Russell, O’Brien, Toffolo – Sinani, Ward

Nottingham

  • Nottingham a incheiat sezonul in Championship pe locul 4, cu 82 de puncte stranse in 46 de etape.
  • Pentru a ajunge in finala de promovare in Premier League, Nottingham a avut mari emotii cu Sheffield United in semifinale, pe care i-a invins la penalty-uri (1-2 in tur, 1-2 in retur).
  • Nottingham a castigat 8 din ultimele 12 jocuri disputate in toate competitiile. Conform celor mai bune case de pariuri online, are prima sansa la victorie – 2.18 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILA: Samba – Worrall, Cook, McKenna – Spence, Yates, Garner, Colback – Zinkernagel – Johnson, Surridge

Pariaza pe COTA 3.15 la 888sport!

Plasează pariul