Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Huddersfield vs Blackburn ponturi pariuri și pronosticuri 10.04.2023

Duelul dintre Huddersfield și Blackburn Rovers este unul programat să se joace luni după-amiază, de la ora 14:30, acesta contând pentru runda cu numărul 41 din eșalonul secund al fotbalului englez, urmând să se desfășoare pe "John Smith's Stadium".
Huddersfield vs Blackburn
April 10,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Huddersfield vs Blackburn

Cele două formații au obiective diferite în această stagiune, Huddersfield luptându-se pentru evitarea retrogradării, în timp ce Blackburn Rovers caută prindă locurile de baraj. Ambele au mare nevoie de puncte, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren și ne ofere o confruntare pe cinste. Așadar, pornind de la premisa ambele vor înscrie, vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Huddersfield – Blackburn

Ruud câștigă - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Huddersfield

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, însă are motive spere la victorie, având în vedere faptul traversează o formă foarte bună.
  • Gruparea gazdă are un parcurs dezamăgitor în actuala stagiune, având în vedere faptul se află în partea de jos a clasamentului, ocupând mai exact locul 20, fiind la un singur punct de zona retrogradării. Până acum a reușit 11 victorii și nouă remize, suferind 20 de înfrângeri, în toate aceste partide marcând 39 de goluri, primind 57.
  • Cei de la Huddersfield sunt fără înfrângere de patru etape, remizând mai întâi cu Norwich, urmând apoi trei victorii consecutive, învingând pe rând Millwall, Middlesbrough și Watford, în duelurile cu acestea marcând nouă goluri.

ECHIPA PROBABILA: Vaclik; Lees, Helik, Pearson; Edmonds-Green, Hogg, Kasumu, Ruffels; Rudoni; Ward, Koroma

Blackburn

  • Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, având de asemnea și un parcurs mult mai bun în această ediție de campionat, motiv pentru care pornește favorită în această înfruntare, deși va avea o misiune foarte grea.
  • Înainte de disputarea acestei etape, gruparea vizitatoare se situează pe locul al șaselea al clasamentului, ultimul ce duce la baraj. Până acum a reușit 19 victorii și patru remize, suferind 16 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 43 de goluri, primind cu două mai multe.
  • Blackburn Rovers, spre deosebire de adversara sa, trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere faptul vine după trei înfrângeri consecutive. Aceasta a pierdut pe rând cu Sheffield United, Birmingham și Norwich, de la care a primit șase goluri.

ECHIPA PROBABILA: Pears; Brittain, Carter, Hyam, Pickering; Travis, Morton; Dolan, Szmodics, Brereton Diaz; Gallagher

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Huddersfield

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul