Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Honka vs Tobol ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Câștigătoare cu 2-1 în tur, Tobol merge joi la Honka, acolo unde urmează să joace manșa secundă a turului I preliminar Europa Conference League. meciul este programat de la ora 19:00 pe Myyrmaen jalkapallostadion din Vantaa.
Honka vs Tobol
July 20,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Honka vs Tobol

Pofta de joc a echipei din Kazakhstan i-a adus victoria, dar diferența putea să fie mult mai mare. Cert este că acum Honka este nevoită să iasă mai mult la joc și în condițiile acestea recomandarea mea va fi pe goluri. Peste 2,5 goluri aștept să se marcheze, iar cota este 1.95 la Superbet.

Ponturi Honka – Tobol

ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Honka

  • Dacă ne raportăm la cele întâmplate în ultimele două jocuri oficiale ale celor de la Honka se anunță un mare meci cu probleme pentru formația din Veikausliiga.
  • Reprezentanta Finlandei abia dacă a ieșit din propria jumătate în meciul din Kazakhstan. Un șut pe spațiul porții a reușit să trimită și acela a fost golul.
  • Practic, „greșeala” de a deschide scorul prin Kaufmann și a faptului că a condus cu 1-0 la pauză s-a întors împotriva ei. Imediat după golul reușit a existat o singură echipă în teren și aceasta a fost Tobol.

Tobol

  • Până în mintul 39 când a primit gol a fost doar o echipă care a dominat timid. Lucrurile s-au schimbat total când adversarul a marcat.
  • Intrată mult mai hotărâtă de la pauza meciului, Tobol a decis că e momentul să se arunce în atac, ceea ce a dat și rezultatele așteptate.
  • Victoria se datorează în mare parte inspirației sârbului de 30 de ani, Miljan Vukadinovic. Mijlocașul a înscris cele două goluri care au întors rezultat și au adus succesul în tabăra formației din Kazakhstan.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League! Dacă n-ai cont, îți poți deschide unul și optezi pentru bonusul de bun venit de până la 500 lei!

Plasează pariul